Svaki nedostatak (a da li je to stvarno nedostatak ili samo vaš trip?) može se zakamuflirati odećom ili šminkom. Danas se bavimo stomačićem kao problematičnom regijom. Malo ste se ugojile, ali ne želite da se to primeti? Nema problema, evo mogućih rešenja.

Obično se misli da vrećastom odećom možemo sve da pokrijemo i da to izgleda kul. Ne! Vrećasto je upravo to – vrećasto. I preveliko. I često dobijamo čak suprotan efekat! Držite se svoje veličine!

Zašto ne biste isprobale lepršave haljine koje ćete kaišem stegnuti odmah ispod grudi. Lepršavo je ženstveno, a kaišem ćete istaći baš to što treba – grudi!

Moguće rešenje koje takođe ističe siluetu i grudi jeste i strukirani sako. Možete zakopčati samo jedno dugmence ispod grudi i upotpuniti izgled zanimljivim nakitom ili ešarpom. Zapamtite – ističući atribute i sve što je lepo na vama, skrećete pažnju sa sitnih nepravilnosti!

slika 161 Trikovi za sakrivanje stomačića

Lepršava haljina, kaiš ispod grudi – ženstveno i seksi, a stomačića nigde!

Tamne boje su apsolutni favorit među modnim trikovima! Izgledaćete mršavije samim tim što tamne boje ne ističu vašu figuru kao što to čine svetle boje.

Zaboravite na plitke farmerice koje vam se useku i izbace u prvi plan sve ono što želite da sakrijete! Pantalone sa dubljim, višim strukom savršeno će vam stajati i sakriće salce oko struka.

Raznim ukrasima i detaljima ističemo određeni deo tela. E zato, dalje te dodatke od stomaka!

Kaiš – da, ali samo ispod grudi, nikako njime ne stežite dodatno struk kako ne bi sve ispalo van!

Držite se debljih i čvršćih tkanina, ne onih tankih, prozirnih koje se lepe za vas!

Izvori fotografija: nubianbride.co.za, cupcakesomg.blogspot.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments