Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Nas mame, po pravilu, uvek muče mnoge dileme… U ”moru” pitanja su i ova- Kada je pravo vreme za prvo putovanje sa bebom? Gde putovati? Koliko daleko od kuće? Da li ići u inostranstvo? Da li putovati avionom ili kolima?

Prvi put smo putovali kada je Đurađ, moje prvo dete, imao svega dva i po meseca. Avionom u Crnu Goru. Kada neko to čuje, stignu vas i razni komentari, kao na primer: “Da li ste normalni, sa tako malim detetom?!”, ili “Avionom sa bebom? Pući ce mu bubne opne čim avion uzleti!”. Koliko god da sam sigurna u sebe, ne mogu, a da me ne dotaknu ovakvi komentari… Naravno, ništa se nije desilo bebi. Uživao je u putu, i na moru tih pet dana. Jedino ga nismo kupali u moru, jer je voda u Crnoj Gori, krajem septembra bila malo hladnija. O tome kako su svi pametniji od vas, koji ste roditelj tom detetu, i ne odvajate se od njega prvih meseci, pisaću u posebnom tekstu jer u ovom moja iskustva ne bi stala, a sada je tema ipak putovanje…

Drugi put smo sa Đurađem bili u Turskoj, kada je imao 14 meseci. Dva sata vožnje avionom, i još dva autobusom. Podneo je divno, sve vreme je spavao.

Već dve godine zaredom idemo kolima u Grčku sa Đurađem i Rosom. Naporan je put, ali oni skoro sve vreme spavaju, tako da se i sa tim izborimo odlično.

trudnoca je dar 1 Trudnoća je dar: Pitanja i dileme koje muče savremene mame (VIDEO)

Editors choice