Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Nas mame, po pravilu, uvek muče mnoge dileme… U ”moru” pitanja su i ova- Kada je pravo vreme za prvo putovanje sa bebom? Gde putovati? Koliko daleko od kuće? Da li ići u inostranstvo? Da li putovati avionom ili kolima?

Prvi put smo putovali kada je Đurađ, moje prvo dete, imao svega dva i po meseca. Avionom u Crnu Goru. Kada neko to čuje, stignu vas i razni komentari, kao na primer: “Da li ste normalni, sa tako malim detetom?!”, ili “Avionom sa bebom? Pući ce mu bubne opne čim avion uzleti!”. Koliko god da sam sigurna u sebe, ne mogu, a da me ne dotaknu ovakvi komentari… Naravno, ništa se nije desilo bebi. Uživao je u putu, i na moru tih pet dana. Jedino ga nismo kupali u moru, jer je voda u Crnoj Gori, krajem septembra bila malo hladnija. O tome kako su svi pametniji od vas, koji ste roditelj tom detetu, i ne odvajate se od njega prvih meseci, pisaću u posebnom tekstu jer u ovom moja iskustva ne bi stala, a sada je tema ipak putovanje…

Drugi put smo sa Đurađem bili u Turskoj, kada je imao 14 meseci. Dva sata vožnje avionom, i još dva autobusom. Podneo je divno, sve vreme je spavao.

Već dve godine zaredom idemo kolima u Grčku sa Đurađem i Rosom. Naporan je put, ali oni skoro sve vreme spavaju, tako da se i sa tim izborimo odlično.

trudnoca je dar 1 Trudnoća je dar: Pitanja i dileme koje muče savremene mame (VIDEO)

Editors choice