Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Koliko je “drugo stanje” zaista drugo? Ovo je verovatno pitanje koje sebi postavlja svaka žena koja planira trudnoću ili već jeste trudna, a samo one mogu pouzdano reći koliko se pitanja i zbunjenosti javlja u toku tih devet meseci, pa čak i mnogo strahova, koji se prepliću sa najvećom srećom. Osim trudnoće, tu je sve ono što dolazi kasnije, podizanje i odgajanje deteta, te sve ono što nazivamo najlepšim imenom, roditeljstvo. Upravo o svim tim “problemima” i nedoumicama, savetima,  razmišljale su i dve mame koje su našoj javnosti i te kako poznate, pa su pre nekog vremena odlučile da sva svoja iskustva nesebično dele sa drugima.

trudnoca je dar2 Trudnoća je dar: Sve što savremene mame treba da znaju na jednom mestu
Kristina Radenković i Marija Veljković. Široj javnosti poznate kao voditeljke kultnog i najgledanijeg kviza ,,Tv slagalica’’. Javnosti poznate kao dve pristojne i svedene ženice. Baš tako- ženice. Al’ mi smo još po nešto- glumice, producenti, pisci… Ali zaista ne želim da se hvalim talentima i karijerom. Ono što smo najviše nas dve jeste i najlepši i najteži životni poziv. Mi smo mame. I na to smo najviše ponosne!!! To je ono što je bolje, veće i snažnije od svake karijere i svakog talenta. To je sreća i svrha koju nam je priroda dala.
Pre četiri meseca smo pokrenule svoj Youtube kanal Trudnoća je dar. Kanal za koji smo mislile da će pomoći mnogim trudnicama i mladim mamama. Zato što u njemu najiskrenije delimo svoja životna iskustva.
Odakle nam ideja? Nama su najviše koristili saveti i priče o trudnoći i majčinstvu, iz “prve ruke”. One podeljene sa emocijom i ličnim iskustvom. Tako smo se upustile u “naš projekat” kako zovemo naš kanal. Postoje dve stvari koje su divne što se tiče našeg projekta. Prva je ta što se u videima gledaocima obraćaju prava Marija i prava Kristina. Ne nas dve sa televizije, nego nas dve iz života. Nas dve koje se smejemo, prepiremo, iznosimo svoja mišljenja, ili nas dve kojima se plače. Druga divna stvar kod ovog kanala je to što su se žene koje ovo gledaju prepoznale.

Editors choice