Pojačanje u Tuborg porodici stiglo je na velika vrata – filtriran na -1°C, Tuborg Ice osvežio je veče svim ljubiteljima dobrog provoda. Pored novog Tuborg Icea, za odličnu atmosferu na žurci pobrinula se i jedna od najvećih zvezda moderne trep scene u regionu – Nucci! Uz novo lager pivo, slušali su se najpopularniji hitovi i najsvežiji zvukovi na našoj muzičkoj sceni, koji su savršeno kliznuli uz resku i finu aromu Tuborg Icea sa 4,2% alkohola

Lansirano novo pivo Tuborg Ice a za najbolji provod je bio zaduzen Nucci 7 Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!

“Tuborg je uvek bio fokusiran na muziku, nove trendove i sveže ideje, i zato se mi trudimo da sva pića iz porodice Tuborg budu inovativna u svakom pogledu. A Tuborg Ice to definitivno jeste, jer pored reskog, osvežavajućeg ukusa i filtriranja na -1 stepen, deli sa svojim potrošačima i ključne vrednosti brenda, a to su otvorenost prema novim iskustvima, istraživanje sveta i stalno pomeranje granica”, izjavio je generalni direktor kompanije Carlsberg, Pavel Erankevich.

Lansirano novo pivo Tuborg Ice a za najbolji provod je bio zaduzen Nucci 3 Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!

Nucci

Tuborg Ice savršen je izbor da utolite žeđ i zadovoljite vaša čula u svakoj atmosferi – bilo da ste se odlučili za urbani izlazak u lokalni bar, đuskanje sa ekipom u omiljenom klubu ili opuštanje uz najnoviju seriju koju bindžujete.

Lansirano novo pivo Tuborg Ice a za najbolji provod je bio zaduzen Nucci 1 Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!

Maja Mandžuka

Prozirna staklena boca dodatno dopinosi izgledu piva i dopunjuje iskustvo novog reskog ukusa koje Tuborg Ice nosi sa sobom. Ovo ledeno pivo, svetle, zlatne boje, svežeg ukusa, prijatne gorčine i izbalansirane arome, biće novo urbano lice grada u kom će uživati svi – već od prvog susreta i prvog gutljaja.

Lansirano novo pivo Tuborg Ice a za najbolji provod je bio zaduzen Nucci 4 Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!

Nađa Erić

U toplim danima koji slede, očekuje vas nova dimenzija osveženja uz smeli ukus nikad hladnijeg Tuborg Icea. Jedno je sigurno, recept za najbolji provod ove sezone biće u rukama Tuborg Icea – novog gradskog lika koji će biti najtraženiji gost na svakoj žurci!

Probaj i sledi se!

Comments