Ne znate šta biste gledali više ni od filmova, ni od serija. Svi preporučuju zapravo jedno te isto.

Pitate se, da li je moguće da ne postoji ništa više dobro što bi se moglo pogledati pored svih tih silnih serija?

Mi imamo odgovor na ovo pitanje u vidu osam serija od kojih većina nije prikazana na našim prostorima, a poseduje veoma dobre ocene kako od publike, tako i od kritike.

U slobodno vreme opustite se uz kvalitetan TV program, koji čine ovi serijali:

“Damages”

Ako još uvek niste pogledali ovu zaraznu triler seriju, bacite se na gledanje: navući ćete se posle prve epizode. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom serijom jeste to što je bazirana na jednom postojećem slučaju i uobličena je prema nečemu što se trenutno dešava u svetu. Glavne uloge tumače Glen Klouz i Rouz Bern.

966x632 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“Boss”

Ova vešto snimljena serija zadire duboko u svet korumpiranog političkog sistema Čikaga, bavi se moćnim partnerstvom radi obostrane koristi i napetom igrom iza kulisa koja prati političke kampanje. Glavnu ulogu beskrupuloznog gradonačelnika tumači Kelsi Gramar.

966x642 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“Ringer”

Sara Mišel Gelar glumi otuđene bliznakinje, Bridžet – bivšu zavisnicu i striptizetu koju proganja gangster koji misli da je prisustvovala ubistvu, i Sioban, ledenu i lukavu suprugu iz visokog društva na Park Aveniji. Njih dve se sreću na kratko, Sioban nestaje, a Bridžet preuzima njen identitet. I to sve u prvih nekoliko minuta.

966x468 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“Rectify”

Posle 19 godina provedenih u ćelijama za pogubljenje zbog silovanja i ubistva svoje devojke iz tinejdž dana, Danijel Holden biva oslobođen na osnovu novih DNK dokaza. Serija prati njegove nimalo lake pokušaje da se vrati u spoljni svet, svoju porodicu i među ljude u svom južnjačkom gradu.

966x565 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“Sons of Anarchy”

Serija se blago bazira na Hamletu, i prati motociklističku bandu iz Severne Karoline, uspevajući da spoji obilje nasilja sa porodičnom dramom. Glavne uloge tumače Keti Sagal i Čarli Hanem.

458x543 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“Twin Peaks”

Postoji dobar razlog što je ova legendarna serija u režiji Dejvida Linča zaradila svoje mesto u analima pop kulture, uprokos tome što gledanost nije bila rekordna. Radnja se odvija u malom kišnom gradu na pacifičkom severozapadu i prati ubistvo Lore Palmer, i sve tajne malog grada koje izlaze na površinu kao i neobične žitelje koji ga naseljavaju.

966x623 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“The Shield”

Neki ovu seriju smatraju jednom od najboljih serija svih vremena. Serija je postavila nove granice i išla je od 2002. do 2008. godine. U suštini, radi se o eksperimentalnom odredu losanđeleske policije koji se sastoji od neetičkih detektiva koje ništa ne može sprečiti u izvršavanju njihove verzije pravde na ulicama. Majkl Čiklis tumači ulogu mutnog glavnog lika Vika Mekeja, koji koristi sumnjive metode ne bi li održao mir na ulici, dok paralelno s tim zarađuje na nelegalnoj zaštiti dilera i pljačkama.

966x695 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

“In Treatment”

Ova serija, koja se davala na HBO kanalu svake večeri, prati psihoterapeuta koga glumi Gebrijel Burn i njegove nedeljne sesije sa pacijentima, kao i sastanke sa svojim terapeutom. Bler Andervud, Dajen Vist, Melisa Džordž i Mia Vasikovska neki su od tumača uloga njegovih pacijenata.

966x623 1 TV preporuka: Osam serija koje morate pogledati

Maja Bunčić

Comments