Svi poznajemo osećanje ljubomore i susreli smo se sa tuđom ljubomorom, niko nije imun i potpuno zaštićen od ovog osećanja i njegovih destruktivnih posledica. Neki od nas su veoma ljubomorni i skloni drami, a osim temperamenta i lošeg iskustva, na to kako ćemo reagovati kad smo ljubomorni, utiče i raspored zvezda, kaže horoskop.

Ovan

Koliko god da je Ovan pun samopouzdanja i inicijative, povremeno ume da bude veoma nesiguran. On neće obuzdavati svoje ponašanje i uživeće se u dramu koju priređuje u ljubomori. Na svojoj mračnoj strani, Ovan voli da drami.

Bik

Bikovi ne vole da pokazuju svoje emocije drugima i pošto su racionalni koliko i tvrdoglavi, neće podleći ljubomori na neki eksplozivan i upadljiv način. Ali ako utvrdi da su njegove sumnje opravdane, isključiće vas iz svog života bez mogućnosti oproštaja.

Tvoj horskopski znak otkriva na koji način pokazuješ ljubomoru2 Tvoj horoskopski znak otkriva na koji način pokazuješ ljubomoru

Blizanci

Vernost je za njih lični izazov, kome nisu u stanju uvek da odgovore, ali to ih ne sprečava da od partnera očekuju da budu pouzdani i verni. Blizanci obično dobro upravljaju svojim emocijama, ali kad imaju razloga da budu ljubomorni, oni će vam to jasno reći i očekivaće da se korigujete i potrudite da povratite poverenje.

Rak

Rakovi nisu skloni ljubomori, jer su veoma duboko posvećeni i očekuju isto od svojih partnera. Suviše su zauzeti negovanjem veze i povezivanjem na najdubljem nivou, da bi se bavili tako površnim osećanjima kao što je ljubomora. Ali ako prevarite Raka, nikada vam neće oprostiti.

Comments