Sama sebi si najstroži kritičar, ali razlozi zbog kojih sebi prebacuješ se razlikuju od onih koje ima tvoja prijateljica. Horoskop nudi tumačenje različitih razloga zbog kojih smo stroge prema sebi.

Ovan

Stroga si prema sebi zbog toga što provodiš suviše vremena nastojeći da budeš najbolja u svemu što ti je važno. A važno ti je tako mnogo stvari i tvoji kriterijumi su visoki. Čak i kad počneš dan radeći nešto što zaista voliš, na kraju dana procenjuješ svoje rezultate i nekako nikada nisi sasvim zadovoljna, jer to je sigurno moglo bolje.

Bik

Stroga si prema sebi jer si hiper-osetiljiva na tuđe motive. Ti biraš da budeš lojalna i da poštuješ i poklanjaš poverenje onima koje si izabrala, zato što su to tvoje najviše vrednosti. Ali šta je sa njima? Uvek se pitaš da li odnos vredi emotivnog ulaganja ili ćeš ludo izgubiti sve, jer nisi dobro procenila.

prema horoskopu 2 Tvoj horoskopski znak otkriva zašto si stroga prema sebi

Blizanci

Stroga si prema sebi jer nisi sigurna da li ćeš moći da se obavežeš i posvetiš bilo kome ili bilo čemu – svom momku, karijeri, gradu u kome si odrasla. Tvoj duh je nemiran, ti si zabavna osoba i drugi vole tvoje društvo, ali duboko u sebi ti brineš da si suviše različita od svih oko sebe i kad treba da se skrašiš i obavežeš, osećaš da ti to neće uspeti.

Rak

Stroga si prema sebi jer poznaješ pune kapacitete davanja i razmene u vezi, koju većina svih ostalih ne-Rakova uopšte ne doživljava na isti način. Stalno ti se čini da treba da budeš manje emotivna, manje otvorena, da iskazuješ manju potrebu da te osećanja ne bi preplavila i udavila, jer drugi nikada ne pružaju onoliko koliko je tebi potrebno – dakle, mora da je do tebe.

Comments