Ako si jedna od onih koja se uvek dvoumi oko izbora sladoleda, ovo je pravi post za tebe. Dolazi nam lepo vreme, tako da ćemo ti pomoći da smanjiš vreme koje ćeš provesti ispred frižidera zbog izbora novog omiljenog ukusa.

Ovan

Ti si trendeseter ne samo po pitanju mode! Probala si sve u svom omiljenom restoranu, uvek si otvorena za nove ukuse. Zato se nećemo čuditi ako si već probala ukus koji ti je suđen na osnovu tvog horoskopskog znaka, a to je pepermint.

joseph gonzalez 111631 unsplash 1 Tvoj novi omiljeni ukus sladoleda na osnovu horoskopskog znaka

Bik

Ti si zemljani znak, baš kao što je i tvoj novi omiljeni ukus, zeleni čaj. Sad znaš zašto toliko taj napitak voliš čak i više od kafe. I tvoja omiljena letnja poslastica može biti istog ukusa. Ti si ona osoba koja ostale u društvu uvek podseća na zaštitu životne sredine, nije li super što je ukus namenjen tebi upravo od napravljen od lišća!

Blizanci

Ti si veoma neodlučna po pitanju hrane, tako da je za tebe kombinacija čokolade, vanile i jagode. Najčešće poručuješ voćne kupove sa sladoledom. Uživačeš u svakom zalogaju, iako često prekidaš jelo jer si ogromna pričalica. Bitnije ti je sa kim jedeš, nego šta konkretno imaš u tanjiru.

Rak

Ti ostaješ privržena poznatom ukusu. I dalje voliš sve one poslastice koje su ti roditelji pravili dok si bila mala. Omiljena kombinacija ti je uvek bila testo i čokolada ( ono što ti je najviše bilo zabranjeno) . I sada ostaješ pri all time fav. ukusu- samo u ledenoj varijanti.

Comments