Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

1/2

Počinješ da se raduješ letnjim mesecima već pred kraj zime… Zamišljaš more, zvuk talasa i ispijanje koktela sa drugaricama. Kako se topliji dani približavaju, to više želiš da ih odložiš. Pored želje za savršenom figurom, mučiš se i sa uklanjanjem dlačica. Danima pokušavaš da pronađeš odgovarajući metod uklanjanja dlačica za tvoj tip kože. Većina tvojih drugarica neželjene dlačice uklanja brijačem, ali nisu u potpunosti zadovoljne efektom.

7 3 e1527154759284 Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Uklanjanje dlačica ovim putem zahteva svakodnevno brijanje, oduzima vreme, a često dolazi i do urastanja dlaka. Najveći broj žena koristi ovu metodu zbog njene praktičnosti, međutim svako novo brijanje oštećuje površinski sloj kože.

Žene najčešće posećuju kozmetičare leti, i uglavnom odlazak na depilaciju smatraju veoma neugodnim, neprijatnim i bolnim. Često su nezadovoljne rezultatom, jer dlačice kroz izvesno vreme uzvraćaju udarac i izbijaju na površinu… Koža nije svilenkasto glatka – što znači da se iznova treba izlagati bolu i neprijatnosti.

Philips Lumea objavljuje rat mukama sa neželjenim dlačicama

Philips Lumea radi na principu intenzivne pulsirajuće svetlosti (Intense Pulsed Light – IPL) koja se koristi samo u profesionalnim kozmetičkim salonima. Lumea ima više od tri miliona zadovoljnih korisnika širom sveta i predstavlja savršenu rešenje za sprečavanja ponovnog rasta dlaka. Svetlo upija melanin (pigment) koji postoji u dlačici i pretvori ga u svetlosnu energiju koja doseže do korena dlake. Kada se pretvore u toplotu,  svetlosni impulsi, deluju na koren dlake sprečavajući njen dalji rast. Rezultat ovog procesa jeste svilenu koža kakvu i zaslužuješ.

4 3 e1527154715996 Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Nakon tri tretmana 92% tvojih dlačica će nestati, zato počni što pre sa pripremama za more! Ovaj uređaj se može iznova i iznova koristiti za održavanje glatke kože. Philips Lumea poseduje SmartSkin senzor koji ima sposobnost da prepozna tvoj tip i nijansu kože i na osnovu toga odabere idealnu jačinu svetlosti koja je u rasponu od 1 do 5, tvoje je samo da ga poseduješ u svom beauty kutku, ostatak on radi za tebe.

1 3 e1527154698848 Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Editors choice