Počinješ da se raduješ letnjim mesecima već pred kraj zime… Zamišljaš more, zvuk talasa i ispijanje koktela sa drugaricama. Kako se topliji dani približavaju, to više želiš da ih odložiš. Pored želje za savršenom figurom, mučiš se i sa uklanjanjem dlačica. Danima pokušavaš da pronađeš odgovarajući metod uklanjanja dlačica za tvoj tip kože. Većina tvojih drugarica neželjene dlačice uklanja brijačem, ali nisu u potpunosti zadovoljne efektom.

7 3 e1527154759284 Summer ready: Sve što ti je potrebno da se TRAJNO i BEZBOLNO rešiš neželjenih dlačica!

Uklanjanje dlačica ovim putem zahteva svakodnevno brijanje, oduzima vreme, a često dolazi i do urastanja dlaka. Najveći broj žena koristi ovu metodu zbog njene praktičnosti, međutim svako novo brijanje oštećuje površinski sloj kože.

Žene najčešće posećuju kozmetičare leti, i uglavnom odlazak na depilaciju smatraju veoma neugodnim, neprijatnim i bolnim. Često su nezadovoljne rezultatom, jer dlačice kroz izvesno vreme uzvraćaju udarac i izbijaju na površinu… Koža nije svilenkasto glatka – što znači da se iznova treba izlagati bolu i neprijatnosti.

Philips Lumea objavljuje rat mukama sa neželjenim dlačicama

Philips Lumea radi na principu intenzivne pulsirajuće svetlosti (Intense Pulsed Light – IPL) koja se koristi samo u profesionalnim kozmetičkim salonima. Lumea ima više od tri miliona zadovoljnih korisnika širom sveta i predstavlja savršenu rešenje za sprečavanja ponovnog rasta dlaka. Svetlo upija melanin (pigment) koji postoji u dlačici i pretvori ga u svetlosnu energiju koja doseže do korena dlake. Kada se pretvore u toplotu,  svetlosni impulsi, deluju na koren dlake sprečavajući njen dalji rast. Rezultat ovog procesa jeste svilenu koža kakvu i zaslužuješ.

4 3 e1527154715996 Summer ready: Sve što ti je potrebno da se TRAJNO i BEZBOLNO rešiš neželjenih dlačica!

Nakon tri tretmana 92% tvojih dlačica će nestati, zato počni što pre sa pripremama za more! Ovaj uređaj se može iznova i iznova koristiti za održavanje glatke kože. Philips Lumea poseduje SmartSkin senzor koji ima sposobnost da prepozna tvoj tip i nijansu kože i na osnovu toga odabere idealnu jačinu svetlosti koja je u rasponu od 1 do 5, tvoje je samo da ga poseduješ u svom beauty kutku, ostatak on radi za tebe.

1 3 e1527154698848 Summer ready: Sve što ti je potrebno da se TRAJNO i BEZBOLNO rešiš neželjenih dlačica!
Comments