Iako je mnogima od nas leto omiljeno godišnje doba, jesen sa sobom donosi zaista puno lepih stvari, pogotovo kada je reč o modi. Zaista, toliko različitih komada koje možemo da nosimo i kombinujemo kada temperature sa dolaskom oktobra krenu da padaju, čine da čak i najzahtevnije od nas uvek imaju novi autfit ili trend koji žele da isprobaju.

Zato, umesto da tugujemo što nam je još jedno leto proletelo, odlučili smo da se radujemo činjenici da ćemo tokom narednih šest meseci lakše rešiti problem poznatiji kao “nemam šta da obučem”! Ako si i ti “sa nama”, dobro će ti doći ova modna check-lista stvari kojima želimo da osvežimo naš jesenji garderober i koje ne samo da će učiniti da izgledamo trendi i #streetstyle ready, već se lako kombinuju sa komadima koje već imamo!

Zato hvataj beleške i pravac shopping, pogotovo što te od danas u Funky Buddha radnji očekuje AKCIJA 1+1 50% – kupi dva artikla i drugi dobijaš u pola cene!

Majica dugih rukava i otvorenih ramena

1 Tvoja jesenja modna check lista: Ove komade ćeš želeti da imaš!

Gola ramena su i dalje u fokusu, iako nam je stigla jesen. Ima nečeg tako elegantnog i zavodljivog u isticanju ovog dela tela. Naš izbor je zato pao na Funky Buddha bluzu u boji cigle – smeloj nijansi u kojoj ćeš sigurno biti primećena.

Denim i vez

Čini se da je modni svet poludeo za vezom kao detaljem kako na garderobi, tako i na aksesoarima! Trend koji je bio svuda ovog proleća, možeš nositi i ove jeseni, te ako još nisi nabavila svoj par farmerki koje su ukrašene floralnim aplikacijama od veza, ovo je momenat da ih nabaviš!

4 Tvoja jesenja modna check lista: Ove komade ćeš želeti da imaš!

Nama se sviđa ovaj Funky Buddha model kraćih nogavica, koji se savršeno može upariti sa čizmicama do članka. Takođe, nismo mogli da odolimo ni denim mini-suknji sa istim motivima!

2 Tvoja jesenja modna check lista: Ove komade ćeš želeti da imaš!
Comments