Iako smo imale priliku da uživamo u “prolećnim” danima (navodnici su tu da istaknu da proleće, nažalost, još uvek nije stvarno došlo), zima se ne predaje, a kako smo “ispucale” sve predloge kada je reč o trendi autfitima, i dalje vapimo za novim, svežim “modnim” idejama. Srećom, znamo šta je, ili ko je, nepresušan izvor #ootd ideja – Instagram! A evo šta smo ove nedelje izdvojili kao “must try”.

Ukoliko nas sunce “poseti” još koji put, izvucite iz ormara svoje omiljene plisirane suknje i ponesite ih uz majice sa zanimljivim natpisom i patikama, a celokupan look upotpunite kožnom jaknom i šik tašnicom. Ovaj autfit lako možete transformisati u pravi zimski, ukoliko patike zamenite trendi bajkerskim čizmicama, a majicu toplim oversized džemperom.

Manje je više, to smo do sada toliko puta čule! Ali, u ovome zaista nema greške. Sveden, klasičan model džinsa ponesite uz jednostavnu crnu bluzu, ali, i detalj koji će privlačiti pažnju se ipak mora naći u vašoj kombinaciji, a to mogu da budu upadljive, originalne cipelice u jarkoj boji. Ili, ako tako više volite, neka kaput bude taj koji će u vašoj kombinaciji da “vrišti”!

Comments