Preživeli 2016? Da, sada kada ste videli da i ako je bila strašna, možda loša kada je ljubav u pitanju, i ona se završila. Nove nade, nove želje, nova htenja, sve se sada skuplja, a horoskop vam otkriva, kakve su vam šanse da se zaljubite u ovoj novoj godini. Neki će naći srodnu dušu, neki će uživati u flertu, ali evo za sve pojedinačno.

Ovan

Ovnovi su u prethodnom periodu najviše bili fokusirani na sebe, pronalazili su sebe i načine da se izraze. Ono na šta ste najviše samim tim i ciljali jesu nezavisnost i sloboda, a takav stav prebaciće se i na prvi deo 2017. godine. Međutim, drugi deo godine vam donosi iznenađenja, te tranzitni period obećava da ćete naići na svoju srodnu dušu.

Bik

Nova godina za Bikove u suštini donosi dosta iznenađenja, jer se uopšte nećete fokusirati na veze i neke “dublje” odnose, nego će vam prioritet biti zabava i flert. Najviše pažnje ćete obraćati na to da se zabavljate, da stičete nova poznanstva, da u okviru njih stičete pažnju, ali će zbog toga vaš emotivni život dosta gubiti.

astro Tvoje šanse za zaljubljivanje prema horoskopu u 2017. godini

Blizanci

Nova dešavanja i u životima Blizanaca, jer će početi na ljubav da gledaju na sasvim drugačiji način. Ukoliko ste bili skeptični i nesigurni u to šta želite i šta za vas znači prava veza, ovog puta se ipak sve menja, te vam Nova godina donosi i ono što niste očekivali. Konačno ćete shvatiti kakvog partnera želite i šta veza mora da poseduje da biste opstali u njoj, što je najbitniji deo pre započinjanja svakog ozbiljnijeg emotivnog odnosa.

Rak

Malo problematičninji u ljubavi biće Rakovi. Svemu tome biće razlog Pluton koji se našao nad vašim emotivnim životom, pa će izazivati u vama strah od prevare i ljubomoru, što svakako nije dobro kada se nađete u nekim novim odnosima. Taj strah međutim nije opravdan, pojaviće se bez razloga, pa je potrebno da uključite i razum u velikoj meri.

Comments