Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/4

Scena iz autobusa. Četvrtak veče, negde oko deset. U raspadnutom zglobnom vozilu gradskog prevoza klacka se nas petnaestak putnika. Ja sedim u prednjem delu. Baterija na telefonu mi je crkla, ne mogu ni da slušam muziku ni da čačkam po njemu, da prekratim vreme. Klackam se na poluodvaljenom sedištu i blejim okolo. Svi su se raštrkali po busu daleko jedni od drugih, svako gleda kroz svoj prozor, razmišlja o svom malom životu. Na suprotnoj strani od mene sedi klinac od nekih 13-14 godina, lepo doteran, sa nečim uvijenim u ukrasni crveni papir.

nezreo muskarac U društvu sa Ninom: Muškarci šupljih jaja

Na zadnja vrata ulaze mladić i devojka, sedaju na jedno od onih sedišta za dvoje. Doduše, nije baš da sedaju, jer je on nju maltene gurnuo do prozora, a onda fino smestio svoju guzicu pored nje. U početku nešto razgovaraju, a onda on počinje sve glasnije da viče na nju. Počinje da maše rukama njoj ispred lica, da psuje. Njegov besni glas odzvanja kroz ceo autobus, ali to izgleda nikoga ne dotiče, čak ni raspojasanog policajca koji ćaska sa vozačem o fudbalu.

Najednom je momak udario pesnicom o prozorsko staklo i ja više nisam mogla to mirno da gledam. Ustala sam i otišla do policajca koji je glasno pričao sa vozačem i smejao se.

Editors choice