Deep Pore Decongesting Solution je Clarisonicovo rešenje za potpunu transformaciju kože: kombinacija revolucionarnog Clarisonicovog koncepta nege kože u dva koraka i četkice zaštićene patentom za dubinsko čišćenje pora koja se temelji na soničnoj tehnologiji pruža sasvim novo iskustvo čišćenja lica. Ovaj inovativan set sastoji se od revolucionarnog uređaja Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush s četkom Deep Pore Brush Head, gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser i maske sa glinom Decongesting Clay Mask za odčepljivanje pora. Vodeći dermatolozi testirali su set i utvrdili da su se pore smanjile za 25% nakon samo jednog korišćenja. Koža izgleda glatkije, ten je blistaviji i ujednačeniji.

Set Deep Pore Decongesting Solution pruža izuzetno iskustvo nege kože uz trenutni efekat zadovoljstva i dugoročne rezultate, uključujući uklanjanje nečistoća, i viška sebuma. Dokazano je da je 93% ispitanika nakon tri dana korišćenja primetilo da im je koža čistija. Četkica Deep Pore Brush Head sastoji se od tri unutrašnja prstena koji osciliraju napred-nazad pri frekvenciji od preko 300 pokreta u sekundi čime se, u kombinaciji sa Mia 2, nežno uklanjajući nečistoće iz pora. Uređaj Mia 2 prilagođava se potrebama korisnika: ima dve brzine i T-timer koji osigurava ravnomerno, temeljno čišćenje lica.

Kod korišćenja dvaput dnevno, moćna kombinacija četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser ispira nataložene nečistoće iz pora, ostavljajući kožu glatkijom i blistavijom. Deep Pore Daily Cleanser posebno je formulisan gel za čišćenje čiji sastojci nežno uklanjajući nečistoće iz pora i poboljšavaju ten kože. Ne sadrži sulfate i parabene, a u kombinaciji s četkicom Deep Pore Brush Head ćelija kože koje začepljuju pore. Nakon čišćenja nanesite masku bez parabena Decongesting Clay Mask, koja obnavlja kožu zahvaljujući zajedničkom delovanju voćne kiseline i dve vrste gline, kaolina i bentonita, koje apsorbuju višak sebuma. Nežno uklonite masku četkicom Deep Pore Brush Head kako biste uklonili mrtve ćelije kože i toksine.

Mia2 DPCCleansingPkg Lockup4 U dva koraka do savršeno čiste kože
Comments