Digital Day 16 – 17. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

U okviru konferencije Digital Day 2019. će biti dodeljene i IAB MIXX Awards, koje nagrađuju najbolje digital kampanje proizvedene u godini za nama.

“How do you trust?” glavno je pitanje i slogan ovogodišnje Digital Day konferencije.

Kako veruješ brendu?
Kako veruješ sadržaju?
Kako veruješ medijima?
Kako veruješ svojim saradnicima…

… samo su neka od pitanja na koja će posetioci Digital Day 2019. započeti diskusiju, pronaći odgovore, preispitati ono što znaju ili misle da znaju i reći nam kome to oni zaista veruju.

Pridružite nam se 16 – 17. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu na najvažnijoj regionalnoj digital konferenciji, koja se devetu godinu zaredom održava u organizaciji IAB Serbia!

Očekuju vas brojna predavanja, paneli, diskusije, a preliminarne najave predavača obećavaju da će nam se zavidna postavka stručnjaka obratiti sa scene JDP-a:

Zach Pentel, Global Director – Brand Strategy @Spotify,
Brian Braiker, Editor @AdAge,
Chapin Clark, Executive VP @R/GA,
Edward Cotton, Brand Strategy Consultant, Former CSO @BSSP,
Brian Morrissey, Editor In-Chief @DigiDay,
Steve Dool, Head of Community Partnerships @Depop,
i Ana Anđelić, Executive Brand Consultant @David Yurman, koja se našla i na Forbes CMO NEXT 2018. listi, prva su najavljena imena konferencije.

U okviru konferencije se, već tradicionalno, dodeljuju i IAB MIXX Awards koje nagrađuju najuspešnije domaće kampanje iz polja digital marketinga. Ovogodišnja dodela nagrada nas čeka drugog dana konferencije, 17. maja, a prijava radova traje do 15.04. Obavezno zapratite Digital Day 2019. i IAB Srbija na društvenim mrežama Facebook, Twitter i YouTube kako biste na vreme ispratili najave novih predavača i prijavili rad svoje agencije ili kompanije.

Za više informacija posetite sajt konferencije Digital Day i vidimo se na #DigitalDay2019.

01 digital day 2019 01 U fokusu: Digital Day i IAB MIXX Awards 2019.

 

Prijavite se za IAB MIXX Awards 2019.

IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) se treći put dodeljuju u organizaciji IAB Srbija i jedine su globalne nagrade 100% fokusirane na radove producirane za digital kanale.

Dakle, radove svoje agencije ili kompanije možete prijaviti do 15. 04. putem sajta Mixx Awards, a takmičenje je otvoreno u 14 kategorija sa IAB MIXX Grand Prix nagradom rezervisanom za najbolje od najboljih.

Kategorije u kojima možete prijaviti radove su:

Best Product Launch, Best Social Community Building, Best Social Influencer Marketing, Best Display Ad, Best Search Advertising Campaign, Best Native Advertising Campaign, Best Video Advertising Campaign, Best Branded Content, Best Direct Response And Lead Generation Campaign, Best Brand Awareness Campaign, Best Innovation, Best Corporate Website, Best Cross Media Integration, Best Microsite, Best Mobile i Best Social Media Campaign.

Možda i najviše priželjkivana nagrada svakako je IAB MIXX Grand Prix i dodeljuje je stručni žiri koji bira između pobednika iz svih kategorija.

IAB MIXX Awards su tu da istaknu najbolje cross-media kampanje i projekte – one koji će biti usvojeni kao best-practice na nivou tržišta, i na koje će se ugledati i referirati u budućnosti. IAB MIXX Award statueta znači inspiraciju za kolege, ali i odgovornost da se uvek bude bolji, da se pomeraju granice, prevashodno svoje, i da se u svakom radu teži digital marketing excellence-u kao krovnom kriterijumu za osvajanje IAB MIXX nagrade.

Članovi stučnog žirija koji će dodeliti ovogodišnje IAB Mixx Awards su renomirani stručnjaci iz polja digital marketinga:

Relja Jović, Chief Digital Officer @I&F McCann
Petar Jevremović, Digital strategist @Wireless media
Nikola Parun, Head of PR & Digital Media @OvationBBDO
Ivan Živković, Managing & Creative Director @Pioniri Communications
Ana Marković, Executive Director Espreso group @Adira Media Group
Igor Černiševski, Head of Digital @Direct media
Boris Vučurević, Creative Director @Havas Adriatic
Jasmina Koprivica, CEO @Internet Group
Mihailo Ponjavić, CEO @Super Kartica
Maja Marković, Head of Digital Marketing @Mercator S
Olja Đuričić, Digital Marketing specialist @Atlantic Grupa
Siniša Mijatović, Digital Advertising Coordinator @Infostud Grupa

Za prijavu radova posetite: http://awards.mixx.rs/index.html#pravila

Više informacija o pravilima prijave radova potražite na sajtu IAB MIXX Awards

 U fokusu: Digital Day i IAB MIXX Awards 2019.
Comments