Skoro sve što u životu najviše volimo dolazi sa letom – sladoled, lubenice, odlazak na more, izležavanje na plaži, preplanuli ten, lepršave haljine – i spisak se ovde ne završava! Ipak, još jedna asocijacija na leto koja nam i nije toliko draga jesu neželjene dlačice koje baš tada pronalaze najrazličitije načine da se pojave onda kada ih najmanje očekuješ i potpuno ti upropaste dan! Sigurni smo da znaš onaj osećaj kada si ubeđena da si precizno uklonila baš svaku dlačicu, da bi onda kada izađeš napolje pod rukom osetila onu jednu, poslednju, upornu, koja je izbegla oštricu brijača sa željom da se bori za svoja prava! Bukvalno ostaješ skamenjena, ne verujući šta se upravo desilo…

E baš zato ovog leta želimo neko drugo, znatno jednostavnije, ali dugotrajnije rešenje koje će nam uštedeti vreme, poštedeti nas muka i dati sjajne rezultate zbog kojih ćemo moći bezbrižno i slobodno da uživamo u letu. Svesni smo toga da ovo zvuči kao neka bajka, ali ništa nas ne košta da pokušamo, zar ne?

lumea fb U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke   i oduševljene su rezultatima!

Kao i uvek kada smo u nekoj (beauty) dilemi, u skladu sa modernim vremenom u kojem živimo i na koje smo se sada već dovoljno navikle, okrećemo se omiljenoj influenserki čiji svaki korak budno pratimo jer znamo da nam je prosto uvek od pomoći. S obzirom na to da influenserke prate svetske trendove i među prvima imaju tu mogućnost da isprobaju nešto novo i revolucionarno, kod njih smo i pronašle rešenje koje smo tražile!

Da li si čula za Philips Lumea Prestige uređaj? Naša omiljena lica “internet industrije” su ga već isprobala, a ako je sudeći prema njihovim utiscima, ovoga puta smo možda zaista pronašle “ono nešto” što će zauvek promeniti naš odnos prema neželjenim dlačicama!

lumea 1 U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke   i oduševljene su rezultatima!

Philips Lumea Prestige je najsnažniji IPL uređaj koji dolazi iz Philips-a i dizajniran je za bezbedno, jednostavno i bezbolno uklanjanje neželjenih dlačica i to kod kuće. Zasniva se na IPL tehnologiji koja podrazumeva emitovanje nežnog pulsirajućeg svetla na kožu koje kao takvo stimuliše folikul dlake usporavajući njen rast. Ovo znači da će koža biti svilenkasto glatka duže vreme, a u prilog tome govori podatak da se nakon tri tretmana primećuje čak 92% manje dlačica, dok 12 tretmana garantuje glatku kožu i do 6 meseci!

Uklanjanje neželjenih dlačica brijačem je lako, ali može biti opasno + velike su šanse da ćemo postupak ponavljati svakog ili svakog drugog dana, a naša koža ipak zaista ne voli ovakvo grebanje. Sa druge strane, depilacija je jednostavno bolna iako daje nešto trajnije rezultate u odnosu na brijač. Philips Lumea Prestige uklanja dlačice bez ikakvog bola ili potencijalnih komplikacija (ne oštećuje niti iritira kožu), a rezultati su zaista trajni što znači da jednostavno možemo da se opustimo i uživamo bez razmišljanja o ovakvim “ženskim problemima”. Ako nas pitaš – osećaj je neprocenjiv!

Još jedan razlog zašto su influenserke rekle jedno veliko DA Philips Lumea Prestige uređaju je i činjenica da se može koristiti jednako efikasno i prijatno na svim delovima tela – jedan uređaj za sve! Inteligentni zaobljeni nastavci prilagođavaju programe tretmana za svako područje tela, bez obzira na to da li je reč o rukama, nogama, bikini zoni, pazusima ili licu i daju dugotrajne rezultate koje smo i želele.

lumea 2 U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke   i oduševljene su rezultatima!

S obzirom na to da smo se dugo borile sa neželjenim dlačicama i isprobale gotovo svaku opciju koja nam je bila na raspolaganju, dolazak ovog IPL uređaja desio se u pravi čas! Dosta nam je povređivanja, dosta nam je svakodnevne brige o dlačicama, dosta nam je rezultata koji traju tako kratko. Upravo zbog svega ovoga su influenserke i odlučile da mu daju šansu, a kada su već one tako zadovoljne što je i više nego očigledno – zašto ga i same ne bismo isprobale? Uostalom, još uvek nije kasno da dočekamo leto uz prelepu, nežnu i glatku kožu!

Ivana

Comments