”Be sexy. Be yourself”, maznim i uvek zavodljivim glasom predstavlja sopstveni, dizajnirani parfem, gospodin Hose Antonio Domingez Banderas (José Antonio Domingues Banderas). Samo ime zvuči tako seksi. Nema potrebe naglašavati činjenicu da je ovaj šarmantni glumac (čitaj: nepopravljivi zavodnik) poznat čitavom svetu, a ženska populacija nikako ne zaboravlja njegove ruke, snažne zagrljaje, te topli, vlažni i neverovatno uzbudljiv poljubac koji svesrdno pruža partnerkama u filmovima.

SLIKA 14 U krevetu sa… Antoniom Banderasom

On nikada neće ostariti, previše je seksi za to

Ovaj lepotan koji je rođen pre 50 godina u Španiji, kao i svaki dečak sanjao je o fudbalskim utakmicama i slavi koja ide uz to. Slava i aplauzi su ga dočekali, ali u bioskopima i na crvenom tepihu. Stekavši strast prema pozorištu i naravno ka glumi, uspešno je upisao, a još uspešnije i zavšio Fakultet dramskih umetnosti u Malagi. Putujući sa pozorišnom trupom, stekao je dosta iskustva koja su mu kasnije pomogla u karijeri. Pod tim se podrazumeva iskustvo zavodnika i nikako mu se ne zamera na tome. Pre nego što ga je u svoje ruke uzeo sjajni Pedro Almodovar (Pedro Almodóvar), oprobao se kao konobar i model. Tako je krenula njegova karijera. Polako, ali sigurno. Spisak filmskih ostvarenja je predugačak, štaviše i zaboravlja se broj njegovih uloga. Ona za koju svi sigurno znate jeste uloga hrabrog i neustrašivog borca za pravdu u filmu ”Razbojnik” (”Desperado”, 1995). Njegova partnerka, Selma Hajek (Salma Hayek), prava je srećnica!

Sada, kao prava holivudska zvezda može da se pohvali ulogama koje su mu donele svetsku slavu. Pošto je broj takvih filmova ogroman, navešćemo par uspešnih ostvarenja: ”Ubica” (”Matador”, 1986), ”Maska Zoroa” (”The Mask Of Zorro”, 1998), ”Deca špijuni” (”Spy Kids”, 2001), ”Evita” (”Evita”, 1996), ”Intervju sa vampirom” (”Interview With The Vampire”, 1994), ”Kraljevi mamba” (”The Mambo Kings”, 1992), ”Frida” (”Frida”, 2002), ”Mačak u čizmama” (”Puss In Boots”, 2011) i naravno nezaobilazni, uvek obožavani, animirani film ”Šrek” (”Shrek”, 2001), u kom je Banderas pozajmio glas mačku. Međutim, primećena je ženska ozlojeđenost. Za to je kriva Anđelina Džoli (Angelina Jolie). U filmu ”Prvi greh” (”Original Sin”, 2001), ova glumica je žensku populaciju dovela do ljubomore i neprestanog gunđanja. Način na koji ona biva milovana, obnažena, stegnuta u Antoniovom naručju, strastveno i ludački ljubljena, napravilo je pravu pometnju među Banderasovim obožavateljkama.

SLIKA 22 U krevetu sa… Antoniom Banderasom

Ona – objekat ženske ljubomore

Pored perfektnog talenta, veštine i vaspitanja, ima neverovatno strpljenje za hordu obožavateljki, iako njegova supruga, takođe glumica, Melani Grifit (Melanie Griffith), ponekad možda i nema strpljenja. Što je i razumljivo, Antonio je samo njen.

SLIKA 3 U krevetu sa… Antoniom Banderasom

Savršenstvo uvek ostaje savršenstvo

I, žene, šta kažete? Da li vam je zagolicana mašta? Kladim se da jeste, a kladim se da znam i gde. Uživajte!


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel).

Comments