#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

U kurvama je spas Srbije

U kurvama je spas Srbije

Malo prošpartaš po Facebook-u, TV programu, magazinima, ili ulicama i klubovima Beograda, vidiš u šta nam se pretvorila omladina i skapiraš da spas srpske ekonomije leži u “Tajlandskom modelu”. Legalizujemo sve vrste prostitucije, pa kad horde stranih turista dođu u Srbiju u nadaleko poznat “lud” noćni provod, da ostave neku kintu i državi na ime poreza. Ništa to nije zahtevno za državu, poenta je da samo legalizujemo postojeće stanje, isto kao onomad sa divljom gradnjom.

Dakle, da sve to lepo legalizujemo, da osudimo svaki govor mržnje prema kurvama i da konačno određene srpske pevaljke, (a bogami i mladi pevači) manekenke (a bogami i manekeni), voditeljke (a bogami i voditelji) odahnu od prevelikog pritiska kojem su izložene. Uvođenjem Tajlandskog modela, one (a bogami i oni) više neće morati da se cimaju oko tih svojih fiktivnih zanimanja, nego će biti u prilici da se u potpunosti posvete prostituciji, dok će sa druge strane, prave, talentovane umetnice (a bogami i umetnici) skinuti sa sebe etiketu kupleraj estrade. Siguran sam da bi tako nešto i celo srpsko društvo oberučke prihvatilo, jer bi zahtevalo minimalne korekcije u ustaljenim medijsko marketinškim ispraznim životima prosečne srpske jedinke.

Na primer, umesto Zvezda Granda, napravi se audicija za porno rijaliti šou, jave se isti ljudi, samo oslobođeni predrasuda. Niko ne mora da peva, da glumi, da bude pametan, jednostavno jebu se u studiju da svi vide alat i umeće, i svima lepo.

Zašto bi se tamo neka prostitutka preznojavala nad tastaturom pokušavajući da prepozna slova dok piše svoj roman, ili pevačica koja samo moli Boga da joj u studiju uživo niko ne zatraži da zapeva nešto, kad može lepo da se skine, malo napući, protrlja međunožje i dobije potrebnu pažnju a nakon toga i adekvatnu nadokandu.
Slično onim edukativnim emisijama, uveče na programu raznih nebitnih televizija, kad se one cice ujedno i trljaju i dahću paćenicima, samo u prajmtajmu televizija sa nacionalnom frekvencijom. Da bude sve onako, što bi se reklo “na nivou”.

Tako bismo rešili gomilu gorućih problema u Srbiji, i ekonomiju, i turizam, i leproznu estradu, kulturu sa estradnim čirom, i prostituciju, i dali bismo mladima pravu šansu da uspeju u životu, jasan i realan put, a sve te klinkce, nabudžene za fotosešn u svojim klonjama bi unovčile svojih pola miliona prijatelja na Facebook-u.

Budimo realni, sve smo pokušali, ostalo je samo da poverujemo u pretpostavku da u kurvama leži spas Srbije.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor “Besmislenog dnevnika jednog H8-era

Editors choice