#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Malo prošpartaš po Facebook-u, TV programu, magazinima, ili ulicama i klubovima Beograda, vidiš u šta nam se pretvorila omladina i skapiraš da spas srpske ekonomije leži u “Tajlandskom modelu”. Legalizujemo sve vrste prostitucije, pa kad horde stranih turista dođu u Srbiju u nadaleko poznat “lud” noćni provod, da ostave neku kintu i državi na ime poreza. Ništa to nije zahtevno za državu, poenta je da samo legalizujemo postojeće stanje, isto kao onomad sa divljom gradnjom.

Dakle, da sve to lepo legalizujemo, da osudimo svaki govor mržnje prema kurvama i da konačno određene srpske pevaljke, (a bogami i mladi pevači) manekenke (a bogami i manekeni), voditeljke (a bogami i voditelji) odahnu od prevelikog pritiska kojem su izložene. Uvođenjem Tajlandskog modela, one (a bogami i oni) više neće morati da se cimaju oko tih svojih fiktivnih zanimanja, nego će biti u prilici da se u potpunosti posvete prostituciji, dok će sa druge strane, prave, talentovane umetnice (a bogami i umetnici) skinuti sa sebe etiketu kupleraj estrade. Siguran sam da bi tako nešto i celo srpsko društvo oberučke prihvatilo, jer bi zahtevalo minimalne korekcije u ustaljenim medijsko marketinškim ispraznim životima prosečne srpske jedinke.

Na primer, umesto Zvezda Granda, napravi se audicija za porno rijaliti šou, jave se isti ljudi, samo oslobođeni predrasuda. Niko ne mora da peva, da glumi, da bude pametan, jednostavno jebu se u studiju da svi vide alat i umeće, i svima lepo.

Zašto bi se tamo neka prostitutka preznojavala nad tastaturom pokušavajući da prepozna slova dok piše svoj roman, ili pevačica koja samo moli Boga da joj u studiju uživo niko ne zatraži da zapeva nešto, kad može lepo da se skine, malo napući, protrlja međunožje i dobije potrebnu pažnju a nakon toga i adekvatnu nadokandu.
Slično onim edukativnim emisijama, uveče na programu raznih nebitnih televizija, kad se one cice ujedno i trljaju i dahću paćenicima, samo u prajmtajmu televizija sa nacionalnom frekvencijom. Da bude sve onako, što bi se reklo “na nivou”.

Tako bismo rešili gomilu gorućih problema u Srbiji, i ekonomiju, i turizam, i leproznu estradu, kulturu sa estradnim čirom, i prostituciju, i dali bismo mladima pravu šansu da uspeju u životu, jasan i realan put, a sve te klinkce, nabudžene za fotosešn u svojim klonjama bi unovčile svojih pola miliona prijatelja na Facebook-u.

Budimo realni, sve smo pokušali, ostalo je samo da poverujemo u pretpostavku da u kurvama leži spas Srbije.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor “Besmislenog dnevnika jednog H8-era

Editors choice