Nema koje maskare sa ovakvim i onakvim četkicama nismo isprobale i i dalje nema očekivanih rezultata! Ljubomorne smo na tu Milicu sa dugim trepavicama samo tako! E da ne bismo više bile zlobne kučke i plus da bismo imale zanosan pogled, isprobajmo nekoliko jednostavnih trikova koji zaista pale!

Dva sloja maskare!

Za punije i lepše trepavice, uvek, uvek nanosite dva sloja maskare. Plus, drugi sloj stavljate dok je prvi još svež da ne biste dobili slepljene, zgrudvane iglice.

Puder u prahu/kamenu

Samo malo pudera u prahu ili kamenu, daće vašim trepavicama dovoljnu težinu. Još kada se ona dva sloja maskare lepo zalepe za taj puder… Rezultat je – ah!

U dve boje

Možda zvuči čudno ali, zapravo, korišćenje dve maskare različite boje može dati odličan rezultat. Na primer, braon i crna. Nanesite jedan sloj braon, a zatim crne maskare i vaše trepavice će biti lepe, duge i guste.

slika 160 U Milice duge trepavice

Jednostavni trikovi za fantastičan efekat

Odozdo

Maskaru uvek nanosite odozdo. Tako ćete trepavice lepo izvući, za fantastičan efekat.

Cik-cak

Odozdo, cik-cak nanošenje maskare svaka trepavica je na svom mestu, baš onako kako treba!

Trep, trep

Pored svega ovoga što treba da primenite, na zaboravite da trepćete. Tako će maskara dopreti do svake dlačice, biće ravnomerno raspoređena, a vaše trepavice će biti sjajne i pune.

Izvor fotografija: hoobly.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments