Matura ili apsolventsko veče su svakako jedne od važnijih večeri u životu svake devojke. Ovi događaji su naš svojevrsni crveni tepih i prilika da maksimalno iskažemo svoj smisao za modu i prosto zablistamo među svim ostalim devojkama. Naravno da tada želimo da izgledamo najbolje moguće, ne samo zbog sebe, već i zbog onog slatkog kolege koji će se možda baš te večeri odvažiti i učiniti prvi korak. Pa naravno da moramo biti “skockane” za taj sudbonosni trenutak, zar ne?

Šalu na stranu, ukoliko želite da se po nečemu istaknete i odaberete zanimljivu, mladalačku kombinaciju, odličnu garderobu možete pronaći u radnjama Fashion Company-a. Mi smo za danas, za početak, odabrali lepršavu, ženstvenu kombinaciju u rock stilu koja će vam se sigurno dopasti ukoliko volite ovakav način oblačenja.

Najpre, ukoliko u suštini želite da izgledate romantično i ženstveno, odaberite lepršavu haljinicu, veselog i razigranog kroja u kojoj ćete se osećati prijatno, ali i izgledati jako lepo, u skladu sa svojim godinama. Ovo naglašavamo jer mnoge devojke često umeju da pretraju sa izborom toalete, pa na kraju izgledaju makar deset godina starije nego što jesu, a to baš i nije poenta. Naš izbor je ova bela Guess haljina koja je pripijena baš tamo gde treba, dok od struka na dole ležerno pada. Gornji prozirni deo daje joj posebnu draž. Ovu jednostavnu, a ipak efektnu haljinu možete ukombinovati sa upadljivom ogrlicom ili minđušama, a naša preporuka je da podignete kosu ili napravite neku zanimljivu frizuru kako biste istakle samu kombinaciju.

haljina3 U ovoj kombinaciji bićeš KRALJICA mature
Comments