#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Isidora Krstić, rođena 1987. u Beogradu, diplomirala na odseku Slikarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2011. godine. Aktivno izlaže od 2007. godine, učestvovala na Amsterdam Biennale 2009, Mediamatic Amsterdam, 1st International Roaming Biennial of Tehran – Urban Jealousy, Berlin i Istanbul, ARTmART i METAmART izložbe, Künstlerhaus Beč, Art ‘n Bloom #8 On-the-Cover Edition i BLOOM! Hotel Project, Brisel, zatim na umetničkim radionicama Real Presence u Beogradu, Istanbulu i Castello di Rivoli – Museo di Arte Contemporanea, Italija. Dobitnica nagrade Stevan Knežević za crtež Fakulteta likovnih umetnosti i EFG Eurobank Stipendije 2010.

Isidora Krstic Brisel 2012 U10: Samostalna izložba Isidore Krstić

Upisala je Master Art&Science na Die Angewandte Kunst, na Akademiji primenjenih umetnosti u Beču, 2012. godine

“Moj skorašnji rad obuhvata istraživanje tema koje sežu od anatomije živih bića, antropomorfizma i urbanih pejzaža, fokusirajući se na formalnom, konceptualnom i tehnološkom aspektu koji vizuelni sadržaj nosi kao i njegovim različitim tumačenjima. Samu srž rada sa fotografijama čini pre svega fascinacija samom fotografskom tehnologijom s jedne strane, a s druge velikim gradovima, zajedno sa mogućnošću da se zabeleži fragment jedne promenljive realnosti. U propitivanju toga koliko je stvarnost zaista stvarna, slike s kojima radim nađu se u među-svetu novonastalog prikaza i dekonstruisane fotografije.

Lakanov koncept realnog, kao prikaz stvarnosti koji je stvarniji od same stvarnosti, čini kao da je sa svom svojom dvosmislenošću utkan u svaki aspekt rada. Koncept suprotnosti se dodatno pojavljuje kroz eksperimentisanje sa idejama proizvoljnosti i slučaja, gde preuzimam ulogu autonomnog računarskog softvera.”

Isidora Krstic Manila 2012 small U10: Samostalna izložba Isidore Krstić

U ovakvom radu zadajem sebi da pratim predodređeni put, koristeći ručni ili “pešački” pristup da “generišem” rad, nasuprot digitalnom programiranju

Izložba će biti otvorena od 30.08.2012 – 15.09.2012.

Radno vreme galerije 13 – 21h

U10 umetnički prostor
Ulica Kralja Milana 10
(Stepenište Kosovke devojke)
Beograd

Vidimo se!

Editors choice