Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je prazničnu kampanju za zimu 2017. pod nazivom “Let’s get party started. Glavni protagonisti kampanje su pobednici nesvakidašnjeg youtube show  “Svuci me – Obuci me“, nastalom u saradnji sa Wannabe Magazine-om.

0 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 1 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

U središtu pažnje nalaze se parovi koji su publiku i stručni žiri osvojili svojim šarmom, izuzetno jakom pozitivnom energijom, ali i originalnim načinom na koji prikazuju ključne komade brendova iz ponude Fashion&Friends. Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Alek Živković.

2 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 3 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Manila Grace, Steve Madden, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi.

4 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

5 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 6 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 7 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 8 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 9 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 10 1 1 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

Photo: Alek Živković – Wannabe magazine

Makeup: Nadica Lekić – Wannabe Magazine

Styling: Fashion&Friends

Models: Nikola Kljajić, Sanja Uzelac, Anđela Nikolić, Ivan Nikolić, Una Zeljković, Tijana Šaldić

Video: Marija Timotijević – Wannabe Magazine

Comments