Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je prazničnu kampanju za zimu 2017. pod nazivom “Let’s get party started. Glavni protagonisti kampanje su pobednici nesvakidašnjeg youtube show  “Svuci me – Obuci me“, nastalom u saradnji sa Wannabe Magazine-om.

0 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 1 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

U središtu pažnje nalaze se parovi koji su publiku i stručni žiri osvojili svojim šarmom, izuzetno jakom pozitivnom energijom, ali i originalnim načinom na koji prikazuju ključne komade brendova iz ponude Fashion&Friends. Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Alek Živković.

2 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 3 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Manila Grace, Steve Madden, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi.

4 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

5 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 6 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 7 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 8 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 9 2 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO) 10 1 1 Učesnici Svuci me  Obuci me show a u Fashion&Friends kampanji (VIDEO)

Photo: Alek Živković – Wannabe magazine

Makeup: Nadica Lekić – Wannabe Magazine

Styling: Fashion&Friends

Models: Nikola Kljajić, Sanja Uzelac, Anđela Nikolić, Ivan Nikolić, Una Zeljković, Tijana Šaldić

Video: Marija Timotijević – Wannabe Magazine

Editors choice