Ove sezone su karmini upadljivih boja jako popularni i mi ih obožavamo! Mažemo ih za sve prilike i stalno se oduševljavamo kada u radnji pronađemo novu nijansu koju do tada nismo kupile. Jer, karmina nikad dosta! Oni daju posebnu čar našem celokupnom make-up-u i, prosto, bez njega se osećamo nekako “nedovršeno”.

Međutim.

Ima li išta gore od karmina savršene boje koji traje svega pola sata? A onda, kao da ga nikada nismo ni stavljale. Ostaju nam samo linije na ivicama usana. Jesmo li ga pojele ili šta? Kako je nestao?!

Postojanost karmina u velikoj meri zavisi od kvaliteta, ali nažalost, čak i skuplji ruževi mogu da traju jako kratko. Ipak, ono što svakako možete da uradite jeste da makar malo produžite trajanje boje na vašim usnama uz ovih nekoliko trikova.

Prvi korak je, naravno, da se najnormalnije našminkate – podloga, puder, sredite obrve, cat eye look, rumenilo i – ostaje još karmin. Da bi karmin trajao duže, potrebno je da i njemu pružite odgovarajuću podlogu, a to je, podrazumeva se, olovka za usne. Odaberite onu koja je najsličnija nijansi ruža i pažljivo iscrtajte usne. Pođite od sredine, pa sve do uglova i najpre iscrtajte ivice, pa tek onda obojite cele usne.

olovka Učinite da vaš karmin traje CEO DAN!
Comments