Znate kako se (po mišljenju nekih patetično) kaže “od nakita je imala samo oči”. Ipak, koliko god to, je l’, patetično zvučalo, u tome ima istine. Naš pogled često jeste naš najlepši ukras. Ukoliko i same volite da svoje oči istaknete odgovarajućim načinom šminkanja, evo nekoliko trikova kako da to i usavršite. Jednostavno je, a dobićete pogled koji obara sa nogu!

Naglasite obrve

Nije poenta da obrve ofarbate u neku “ludu” boju, već da ih samo lepo oblikujete i ukoliko je potrebno, “doradite” senkom ili olovkom u boji koja odgovara boji vaše kose ili prirodnoj boji vaših obrva. Što prirodnije obrve jesu popularne, ali ukoliko ne volite i ne želite da imate guste, debele obrve, oblikujte ih onako kako vam se dopada, ali nemojte ni preterati sa istanjivanjem kako ne biste izgledale previše izveštačeno.

Upotrebite hajlajter

Malo diskretnog sjaja na jagodicama daće celokupnom licu i tenu potrebnu svežinu, ali će takođe i istaći vaš pogled. Osim toga, malo hajlajtera nanesite i ispod obrva kako bi delovale podignutije, a pogled izraženiji.

hajlajter Učinite svoj pogled UPEČATLJIVIJIM uz ove lake trikove
Comments