Kada su u pitanju sledeći hoteli, pogodnostima nikad kraja. Poslednji su krik mode, glamura i mi sami ne znamo čega sve. Znamo samo da je tamo luksuz kao “dobar dan”.

Sam izgled hotela oduševljava, enterijer i eksterijer su fenomenalni, a kako izgleda boraviti u njima ostaje nam da zamišljamo, jer retko ko može sebi priuštiti ovakav tretman.

Noćenje je preskupo, a kročiti na ovu podlogu zlata vrednu mora da je uslovljeno društvenim statusom, ali i veličinom novčanika.

Ipak, gledanje se ne naplaćuje, bar ne ovde!

Gledajte do mile volje, a mi ćemo zajedno sa vama uzdisati i tešiti se da nije sreća para puna vreća.

Hotel Butler

Postoji čitav lanac hotela koji nose naziv “Butler”, jer su logično u vlasništvu jednog čoveka.

Baš ovaj nalazi se na plaži u Majamiju, a poznat je po luksuzu kojim obiluje. Pored ekskluzivne usluge i svega što možete zamisliti na izvol’te, ovde je i bazen kao na tacni. Na svakom ćošku po jedan bazen, koji, ukoliko zahtevate može biti lični, a ova enormna površina sadrži sve: od igle do lokomotive.

1118 Uđeš, izađeš i gotovo: Hoteli u kojima su luksuzne odaje kao dobar dan

Hotel deLuxe

Ovo je, dragi moji, pravi raj na zemlji.

Ne samo da je u ponudi kompletna usluga gosta, već i njegovog ljubimca. Koju god životinju da povedete sa sobom dobiće kraljevski tretman i biće čuvana kao u zlatnom kavezu.

Dostupne su i specijalne usluge, a pored masaže kućnih ljubimaca i zabavljanja istih, postoje i mnoge druge povoljnosti. Na vama je da zamislite šta sve jednom mezimcu bogatog čoveka treba.

290 Uđeš, izađeš i gotovo: Hoteli u kojima su luksuzne odaje kao dobar dan

Loews Coronado Bay Resort

Ovaj hotel se nalazi u San Dijegu, a namenjen je pravim voajerima.

Ono što je specijalna ponuda hotela jeste masaža u parovima, ali i razne druge aktivnosti. Moći ćete da uživate i u vožnji gondolom u specijalno opremljenom prostoru, a dok se vozite, vaš lični maser biće vam na raspolaganju.

383 Uđeš, izađeš i gotovo: Hoteli u kojima su luksuzne odaje kao dobar dan

Hotel Ritz Madrid

Ponekad one najjednostavnije stvari mogu biti najluksuznije. Ovo je hotel koji se ne izdvaja specifičnim uslugama, ali garantuje komfor i kraljevski tretman. Enterijer je bukvalno pozlaćen, a pored hrane, vama je dostupna i odeća, kao i ostale pogodnosti.

466 Uđeš, izađeš i gotovo: Hoteli u kojima su luksuzne odaje kao dobar dan

Andaz Fifth Avenue

Za ljubitelje knjiga i umetnosti, postoji hotel koji nudi izbor knjiga bolji nego u najvećoj biblioteci na svetu. Nalazi se u Njujorku i ovo je posebna ponuda hotela koja omogućava gostima da uživaju u čitanju, a takođe i u inspirativnom, umetnički nadahnutom enterijeru.

562 Uđeš, izađeš i gotovo: Hoteli u kojima su luksuzne odaje kao dobar dan

Violeta Stojanović

Comments