Naša čula ukusa i mirisa usko su povezana sa limbičkim sistemom, delom mozga koji ujedno kontroliše i emocije. Na taj način arome i mirisi mogu izazvati prijatne uspomene i osećanja. Labello je iskoristio neverovatnu moć i uticaj naših čula, kako bi ugodio našim usnama i pomogao nam da se prepustimo uživanju.

Novi Labello Lip Butter Original namenjen je ljubiteljima blagih aroma, koje asociraju na osnovne elemente nege, kao što su čistoća, svežina i mekanost. Sa druge strane, novi voćni Labello Lip Butter malina ima autentičan ukus i pruža poseban mirisni užitak, doprinoseći time vašem dobrom izgledu i rapoloženju.

Praktično pakovanje ovog proizvoda u sebi sadrži svojevrsni senzualni doživljaj – nežnu negu usana, neodoljivog ukusa i aromu koja će vas odmah osvojiti. Novi Labello Lip Butter čini usne mekanim i glatkim na dodir, pružajući im dugotrajnu negu i zdrav izgled.

Labello Lip Butter proizvodi biće dostupni samo u “Lilly” prodavnicama od 1. oktobra. Zato požurite i obezbedite sebi ekskluzivni primerak iz ove organičene Labello serije, jer je akcija aktuelna dok traju zalihe.

Labello Lip Butter Original

Bogata formulacija sa ši puterom i prirodnim bademovim uljem obezbediće dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije, čineći usne mekim i glatkim. Aroma bergamota i limuna doprineće osvežavajućem mirisu, dok će jasmin pružiti malo slađu, cvetnu notu. Baza ove formulacije sadrži aromu ćilibara i time doprinosi toplini i nežnosti.

udovoljite svojim usnama uz novi labello lip butter original 1 Udovoljite svojim usnama uz novi Labello Lip Butter

udovoljite svojim usnama uz novi labello lip butter original 2 Udovoljite svojim usnama uz novi Labello Lip Butter

Labello Lip Butter malina

Formulacija sa ši puterom, bogata vitaminima, štiti osetljivu kožu usana od spoljašnjih uticaja. Blago bademovo ulje sa vitaminom E efikasno neguje čak i veoma suvu kožu, pružajući pritom jedinstvenu i dugotrajnu mekoću usnama. Labello Lip Butter topi se na usnama i osvaja ukusnom malinom, zavodljivo roze boje.

udovoljite svojim usnama uz novi labello lip butter malina 1 Udovoljite svojim usnama uz novi Labello Lip Butter

udovoljite svojim usnama uz novi labello lip butter malina 2 Udovoljite svojim usnama uz novi Labello Lip Butter

Comments