Kalifornijska kompanija UGG®, deo Deckers Brands-a, u Londonu je najavila saradnju sa međunarodnim supermodelom i glumicom Rouzi Hantington-Vajtli kao prvim globalnim ambasadorom za žene. Saradnja Hantington-Vajtli  i UGG® će početi kampanjom za jesenju kolekciju, koja će predstaviti moderniji model legendarnog Classic Boot-a. Reč je o čizmama koje će sadržati mnoge nove funkcije i biće zvanično predstavljene u avgustu.

352833 Ugg predstavlja Rouzi Hantington Vajtli kao svog prvog globalnog ambasadora

“Velika mi je čast što ću raditi sa jednim svetskim brendom kao što je popularani UGG«, rekla je Rosie Huntington-Whitely. »Kada sam počela da se bavim modelingom, jedan od mojih prvih shoppinga bio je par classic čizama i to mi mnogo znači.”

352835 Ugg predstavlja Rouzi Hantington Vajtli kao svog prvog globalnog ambasadora 352836 Ugg predstavlja Rouzi Hantington Vajtli kao svog prvog globalnog ambasadora

Rosie je međunarodno priznata glumica i model, koja će se svojom jednostavnom i prirodnom elegancijom odlično uklopiti u imidž brenda UGG ® i bez sumnje biti njegov savršen ambasador jer njeno samopouzdanje, stil i prirodna toplina odlično odražavaju UGG vrednosti.

Comments