Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ugledajte se na Klunija, izaberite pametnu

Ugledajte se na Klunija, izaberite pametnu

1/2

Jesu li srednje godine, ili u slučaju Džorža Klunija, vesele pedesete, samom težinom svoje cifre dovele do toga da se najšarmantniji među filmskim šarmerima najzad nađe u čekaonici bračne luke? I to sa ženom koja nije lepotica na način na koji su sve prethodne bile? Da li se lepi Džoni opametio, pa je odabrao pametnu koja je lepša nego da je samo lepa, ili je to prosto tok života, koji je lako i prirodno slediti?
Barem za njih, holivuđane. A šta to govori nama smrtnicima?

Pa, pre svega, pruža nadu pametnim ženama. Možda samo treba dovoljno da sačekamo, pa će nekom lepotanu dosaditi da menja lepotice, shvatiće da je lepota prolazna – čak i njegova, mada će to biti tiha i brzo ućutkana pomisao – možda će čak shvatiti i da je život prolazan, a da su trajne vrednosti nešto što traje barem do kraja života. Mudro je to zamišljeno, ta muška fora sa srednjim godinama. Zreli, stabilni, ostvareni, kad pređu polovinu života još uvek su dovoljno aktivni i snažni da budu privlačni (čak i ako nisu Dž. K.) a diskretni šarm buržoazije i suptilan šmek starog vina u ovom uzrastu blistaju u punom sjaju. Još bi mogli da šetaju dvostruko mlađe lepotice, koje traže gospodina mentora na svom putu ka životnom uspehu, ali oni koriste taj sjaj da privuku kompletnu ženu.

27Amla George 1 Ugledajte se na Klunija, izaberite pametnu

Ostvarenu, pametnu, stabilnu, lepu onako usput, pošto se lepota podrazumeva, ali važno je da podrška unutrašnje lepote i vrednosti garantuje kvalitet.

Možda se ne radi o tome da se Kluni opametio, nego da žena kao što je gospođica Alamudin, koja kroz svoj život korača puna samopouzdanja na svojim dugačkim nogama, oslanjajući se samo na svoj osećaj za ravnotežu, zaslužuje nagradu. A nagrada je muškarac kao što je Dž. K. Iskusni šarmer, blistave karijere, trofej o kakvom mašta svaka ambiciozna udavača.

Editors choice