Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Pristojni muškarci se ožene ženama koje ostanu trudne sa njima. A većina je pristojna. Zato i padaju na decu. Ništa lakše nego uhvatiti muškarca na dete. E, sad, pitanje je zašto? Zašto uopšte postoji taj, ne koncept, nego stereotip? Da li muškarci zaista beže, pa ih treba hvatati, a ako beže zašto beže, a kad im ne uspe da pobegnu, nego budu uhvaćeni, kako im onda ide? Kakvi su muževi i očevi uhvaćeni muškarci (pristojni u startu, jer su se dali uhvatiti), a kakve su žene i majke one što su ih ulovile (manipulatorke u startu).

Hvatanje muškarca na dete, zamka je iz poslovice – ko drugome jamu kopa… Dakle, nemoguće je uhvatiti muškarca u bračnu zamku, a da pritom ne uhvatiš i sebe i dete pride. Jednim potezom, tri života, tri sudbine. Može li žena da prihvati toliku odgovornost? Izgleda da može, a možda i mora. Možda su muškarci divlja vrsta koja beži po difoltu, pa moramo da ih hvatamo, a u stvari, samo se najbolji među njima daju uhvatiti (pristojni), a oni su možda bežali gonjeni genetskim nasleđem vrste, a ne željom da pobegnu.

Pa, da vidimo, šta treba sve da znaš, ako si rešila da se poslužiš drevnom metodom mamca i zamke, ili ti mamac već raste u stomaku, pa imaš neke moralne dileme i strahove.

View this post on Instagram

Доброе утро! Сегодня у меня есть что вам показать) и это наша сьемка с @ritadakota в Волгограде. Это тот случай, когда быстро и весело! И классно, что фотосессии могут быть такими разными – сложными в организации, простыми и забавными, где ты расслабляешься, или те, где преодолеваешь свои страхи и выходишь на новый уровень! А в съемке нампомогши @aidastudioatelier – шикарный пиджак! и @lena.svyazh 🤲🏽

A post shared by Tatyana Fakeeva 📷 (@tanyafake) on

Kao prvo, batali etiku. Nije bitno šta je fer i moralno, nego šta je istina. Ako znaš šta je istina, svaka čast, ali to podrazumeva podnošenje posledica te istine. Dakle, popričaj malo sa sobom i sa svojom mračnom stranom, onako terapeutski, bez foliranja. Da li želiš baš tog muškarca, toliko da si spremna da se poslužiš ultimativnim mamcem, pa šta bude? Ili želiš dete, a taj muškarac deluje pogodno priplodno, pa šta bude? Ili želiš stabilnost i normalan život i grabiš priliku, pa šta bude? Ok, sad kad smo to raščistili, idemo dalje.

Šta bude?

Rodi se dete, eto to bude. Od mamca postane centar sveta, najverovatnije tvog. Ali desi se i da postane centar sveta ulovljenog muškarca, koji se naprima na očinstvo i nađe sebe u tome, zilion puta više nego što nalazi sebe pored tebe. Pa budeš osujećena i ljubomorna i poražena – imaš sve, a nemaš to što si htela da postigneš. On voli dete više nego tebe, vidi se iz aviona. Možda sa Meseca delujete kao srećna porodica (onako pikselizovano), pa će ta slika da posluži, neko vreme. Ali, on nije tvoj muškarac, nego otac tvog deteta. Doživotna veza među vama ima dušu, ali tvoje srce je ranjeno. Molim? Nemaš prava na žalbu. Pošto si omanula kao voljena žena, daj sve od sebe da ne omaneš kao voljena majka.

Editors choice