Čizme do članaka su apsolutni hit hladnijih sezona, već nekoliko godina. Sigurno u svom garderoberu imate već nekoliko različitih modela ovih popularnih čizama.

Ipak, kada je u pitanju njihovo kombinovanje sa drugom odećom, one mogu biti pomalo varljive. Može vam se vrlo lako učiniti da je neka kombinacija savršena, ali da se ispostavi da kada je obučete, ona i ne stoji baš najbolje na vama.

Tajna je u činjenici da se svaki tip čizama do gležnjeva najbolje uklapa sa konkretnim tipovima odeće, ili najbolje stoji damama sa specifičnim oblicima tela.

Učimo vas kako da najbolje kombinujete popularne “ankle boots”.

ankle boots 12 Uklopi čizme do članaka sa građom tela

U izboru adekvatnog modela čizama, uvek se vodite širinom svojih nogu. Devojke sa širim zglobovima i jačim listovima najbolje mogu da iznesu popularne pliće modele gležnjača, dok se devojkama uskih nogu preporučuju nešto dublje gležnjače, koje najbolje prate liniju njihovih nogu.

ankle boots 2 Uklopi čizme do članaka sa građom tela

Ukoliko imate figuru peščanog sata, najbolji izbor za vas su što plići modeli. Opredelite se za što svedenije nijanse, koje se uklapaju sa vašim autfitom i jednostavne modele.

Comments