Karakteriše te ljubav prema umetnosti, uživaš u sanjarenju, dugim šetnjama kroz galerije i znaš unapred koje izložbe ćeš obići ovog meseca? Imamo savršene predloge outfita za tebe, u kojima ćeš na prvi pogled odavati utisak osobe koja se interesuje za umetnost, ali i za modu. Ukoliko te inspirišu retro stil, dezenirani materijali, geometrijski oblici i neobična paleta kontrastnih boja – ne traži dalje, ovo je tekst za tebe!

Jelena Gagić, dizajnerka i umetnica iz Beograda osnovala je jedinstveni brend Art of Comma, koji je nastao upravo iz spoja dve njene velike ljubavi, one prema umetnosti i one prema modi, koje je negovala još od najranijih dana. Apstraktna geometrija je njena pasija, a inicijalna ideja bila je da svoje unikatne radove prenese na modu baš onakve kakvi oni jesu. Tokom procesa rada, istražujući materijale, krojeve i dizajn, pronašla je način da svoje divlje geometrijske forme ukroti – kako bi one bile svedenije i samim tim nosivije.  Ona sa posebnom pažnjom i posvećenošću svaku šaru i boje osmišljava i uklapa, a svaka njena odevna kolekcija je unikatna i neponovljiva, kao i devojke koje je kasnije nose. Jelenine modne kreacije predstavljaju mala umetnička dela, a mi ti predlažemo na koji način da ih uklopiš u svoj jedinstven stil.

Fairy mini haljina za razigrani ali i elegantni look

Ova neobična mini haljina podseća nas krojem i bojama na razigrane 60-te godine i čuvenu manekenku Twiggy, a možete je “umiriti” belim blejzerom i classic nude salonkama sa niskom štiklom. Ovaj look je savršen za elegantne prilike u kojima želite da izgledate sređeno, ali da ipak pokažete svoju jedinstvenost i umetničku stranu. Možete ga upotpuniti detaljima kao što su efektne naočare za sunce i Waves marama u uredno vezanoj kosi.

IMG 1422f e1603715585559 Ukoliko te inspiriše umetnost, poželećeš da imaš ovih 5 autentičnih outfita

Vintage casual stil uz Butterfly bluzu sa kragnom

Ukoliko ste ljubitelji retro stila, a ali uživate i u casual kombinacijama i street style-u, savršen odevni komad za vas je Butterfly bluza koju možete uklopiti uz džins i patike u svakodnevnim kombinacijama, za odlazak na kafu ili u šetnju. Ova majica osvežiće vaš casual look, a uz nju od modnih detalja možete staviti efektne minđuše kao i Labyrinth maramu oko ruke. Preporučujemo da pustite majicu da bude fokus vašeg stajlinga, tako da se uz nju odlučite za jednostavnu šminku i puštenu kosu.

IMG 1491f e1603715640543 Ukoliko te inspiriše umetnost, poželećeš da imaš ovih 5 autentičnih outfita
Comments