Jesen nam polako dolazi, ali trendovi u svetu manikira tu su da nam ga učine veselijim i nežnijim. Trenutno su aktuelni manikiri sa detaljima u vidu leptira, koji mogu biti jednobojni, raznobojni, pravilno ili nepravilno raspoređeni, samostalni, sa drugim detaljima okolo… u svakom slučaju, izbor je veliki, a mi smo za vas u nastavku teksta spremili čak osam primera koji bi vas mogli inspirisati! Ovaj nežni trend garantovano će vas vratiti u letnje i prolećno raspoloženje, koje trenutno svi priželjkujemo. Pronađite svoj omiljeni primerak manikira sa leptirima, i zakažite svoj termin u kozmetičkom salonu.

Nepravilno raspoređeni leptiri na nude noktima

Nepravilno raspoređeni, jednobojni leptiri na noktima su najjednostavniji način da nosite ovaj tip manikira, a on će nedvosmisleno izgledati atraktivno i efektno. Predlažemo vam da vam baza noktiju bude neutralna, tako da se leptiri istaknu, a da oni budu u boji koju odaberete, sa crnim okvirom i detaljima. Ovaj tip manikira najbolje izgleda na noktima srednje dužine, koji vam daju dovoljno prostora za sitne detalje na leptirima.

Dugine boje i leptiri na noktima

Ipak, leptiri ne moraju biti sami na nokatnim pločama, već mogu biti uklopljeni i uz druge detalje. Razdragani raznobojni nokti u različitim simbolima i duginim bojama odlično se uklapaju uz simbole leptira. Ovo je tip manikira koji odlično pristaje odlascima na festivale ili žurke, a mogu ga nositi devojke koje se ne plaše prinicpa da je više uvek više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T E N D R E (@tendrehands)

Crno-beli french i ukrasni leptiri 

Ipak, ako ste minimalista i ne želite previše različitih simbola na noktima, evo ideje i za vas. Možete kreirati elegantni i pomalo neobični crno-beli french manikir (neutralna ploča sa crno-belim vrhovima), a zatim ga ukrasiti sitnim leptirima, koji ne moraju biti na svakom noktu. Predlažemo vam da i sami leptiri ne budu preterano detaljni, već minimalistički, ali svakako možete odabrati tip leptira koji se vama najviše dopada.

Leptiri kao french vrhovi noktiju 

Još jedan način da nosite leptir french manikir je i da umesto klasičnih belih vrhova na nude noktima kreirate vrhove koji su zapravo u obliku raširenih, obojenih leptirovih krila. Ovo je minimalistički i neobičan način da nosite leptire na noktima, i može biti iznenađujuć. Sa njime ćete se dobro zabaviti, a biće suptilan te svakako nećete zažaliti.

Comments