Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Ulična umetnost je nekada bila smatrana vandalizmom, ali danas, ulična umetnost sve više privlači pažnju i oduševljenje, a samim tim i poštovanje.

Berlin je verovatno najpopularnija destinacija za poklonike ulične umetnosti, međutim i druga mesta su veoma blizu, uključujući i Sao Paolo. Pored standardnih grafita na zidovima, na ulicama Sao Paola, pojavila se nova stilizovana ulična umetnost, koja je bukvalno ulična! Naime, argentinski umetnik Tek, započeo je svoju “puzajuću” umetnost na ulicama Sao Paola.

ulicna umetnost na ulicama sao paola 4 Ulična umetnost: Na ulicama Sao Paola

Na ulicama Sao Paola, mogu se zapaziti džinovski grafiti, uglavnom oblika životinja koje puze, koji su oduševili stanovnike i posetioce Sao Paola, ali često zadaju probleme vozačima, jer pojedine mogu pomešati sa saobraćajnim obeležjima. Bez obzira na sve, ovaj izraz koji se može naći na ulicama Sao Paola, jeste ulična umetnost u pravom smislu te reči i ona je velika, bela, upečatljiva, smela i neverovatno simpatična!

ulicna umetnost na ulicama sao paola 1 Ulična umetnost: Na ulicama Sao Paola ulicna umetnost na ulicama sao paola 3 Ulična umetnost: Na ulicama Sao Paola ulicna umetnost na ulicama sao paola 2 Ulična umetnost: Na ulicama Sao Paola ulicna umetnost na ulicama sao paola 5 Ulična umetnost: Na ulicama Sao Paola

Mina Pavlović

Editors choice