Do sada sam vam pisala o dva sjajna proizvoda brenda Caudaliesuvom ulju za negu tela, lica i kose i o maski za dehidriranu kožu. Danas je vreme da sa vama podelim utiske o ulju za skidanje šminke koje vam od srca preporučujem. Ono što mi se jako dopada kod ovog brenda je činjenica da su u potpunosti okrenuti prirodi i da svaki proizvod kreiraju sa puno ljubavi.

Kada je reč o skidanju šminke sa lica imala sam zaista različita iskustva. Probala sam i efeketne i manje efektne proizvode. Na tržištu su nam dostupna različita sredstva za skidanje šminke, od gelova i pena za umivanje, maramica za skidanje šminke, ipak brend Caudalie nudi nešto sasvim inovativno. U pitanju je ulje za skidanje šminke. Moj stav o uljima za negu kože lica tela i kose je uvek pozitivan. Ne samo zbog toga što ulja u sebi sadrže najveću koncentraciju lekovitih i negujućih svojstava već i zbog toga što mojoj koži najviše takav vid nege prija.

13106011 2047303642161951 1808046830 o Ulje za skidanje šminke: Inovacija ili vraćanje prirodi?

Jedva sam čekala da isprobam ovo čudo u malom pakovanju i evo mojih utisaka.

Ovaj proizvod se dobro pokazao u uklanjaju čak i vodootporne šminke, što je jedan veliki plus. Moja slaba tačka su vodootporne maskara, ali njihovo uklanjanje sa trepavica je nekada prava avantura. Ipak, sada i tom problemu sam pronašla rešenje. Ulje je pogodno za sve tipove kože uključujući i osetljivi tip.

Comments