YSL Beauté ponovo ruši granice kada je reč o lepoti usana, kombinujući delotvorno i negujuće delovanje ulja s efektom boja za prelep izgled.

Tečni ruž, sjaj, balzamMake-up za usne po prvi put objedinuje postojanost, prijatnu teksturu, negujući sastav i vedre boje.

YSL Beauté, samo srce inovacija na području kozmetike, predstavlja nam Volupte Tint-in-Oil – potpuno novi način ulepšavanja usana s teksturom nove generacije.

Hidrira usne.

Ne ostavlja lepljive tragove.

Pruža postojanu boju.

Donosi revoluciju u isticanju lepote usana.

Revolucionarna dvostruka formula objedinjava boju i negujuća svojstva za neodoljive, prekrasne usne

Premošćujući prostor između prijatnog delovanja i boje, Volupte Tint-in-Oil kombinuje negujući sastav ulja s vedrim bojama za izuzetno seksi efekat “ugriza usana”.

Glatka tekstura

Uljna tekstura klizi kao tečni balončić. Usne su negovane i sa pojačanim volumenom.

Volupte orange 7 Isprobajte prvo ulje za usne u boji

Blistave usne

Formula pruža raskoš postojanih boja za vedre i neodoljive usne. Ulja su prožeta blistavom svetlošću koja se krije u samom srcu YSL Beauté, ističući pravu lepotu svake žene.

Dragocena tajna čuvana u hromiranoj bočici

YSL Beauté dizajnirao je neprovidnu srebrnastu bočicu kako bi očuvao i zaštitio jedinstvenu formulu Volupte Tint-in-Oil. Kao blago, opasana je sjajnim prstenom s logotipom “Cassandre” – simbolom luksuza i stila i zaštitnim znakom branda.

Dragocena formula krije se u potpunoj tami, spremna da rasprši talas plemenitih boja u jednom jednostavnom potezu. Razbuđujuća, razigrana i zavodljiva.

Comments