10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Kada pomislimo na grudnjake i, generalno, donji veš, nekako su nam odmah u glavi “Viktorijini anđeli” i sva ona raskoš, luksuz i beskrajno zavodljivi komadi od čipke i štrasa. Ali, onda pogledamo ispod sopstvene majice i tamo zateknemo bezvezni grudnjak koji nosimo već sto godina, ali samo zato što nam jedini odgovara i što nam je jedni udoban. Pa, ako je tako, onda sigurno i ti imaš problem da odabereš savršeni grudnjak, ali zato smo tu mi da ti pomognemo u tome. Evo na šta bi trebalo da obratiš pažnju:

Mere

Mnoge od nas nose one grudnjake koji im se dopadaju i to u veličini koja im se dopada, a ne koja im zaista odgovara. Upravo zato ti tvoj grudnjak i nije potaman! Ono što bi trebalo da izmeriš jeste obim ispod grudi i obim grudi (kao na slikama), a merenje možeš obaviti u najobičnijem i najudobnijem grudnjaku koji nije push-up ili onaj koji umanjuje grudi. Osim toga, imaj na umu i to da različite zemlje proizvode različite veličine donjeg veša, pa će ti možda trebati grudnjak koji je za broj manji ili veći nego što inače nosiš. Ali, tome probanje i služi, zar ne?

grudnjak 1 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka grudnjak 2 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka

Editors choice