5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Kada pomislimo na grudnjake i, generalno, donji veš, nekako su nam odmah u glavi “Viktorijini anđeli” i sva ona raskoš, luksuz i beskrajno zavodljivi komadi od čipke i štrasa. Ali, onda pogledamo ispod sopstvene majice i tamo zateknemo bezvezni grudnjak koji nosimo već sto godina, ali samo zato što nam jedini odgovara i što nam je jedni udoban. Pa, ako je tako, onda sigurno i ti imaš problem da odabereš savršeni grudnjak, ali zato smo tu mi da ti pomognemo u tome. Evo na šta bi trebalo da obratiš pažnju:

Mere

Mnoge od nas nose one grudnjake koji im se dopadaju i to u veličini koja im se dopada, a ne koja im zaista odgovara. Upravo zato ti tvoj grudnjak i nije potaman! Ono što bi trebalo da izmeriš jeste obim ispod grudi i obim grudi (kao na slikama), a merenje možeš obaviti u najobičnijem i najudobnijem grudnjaku koji nije push-up ili onaj koji umanjuje grudi. Osim toga, imaj na umu i to da različite zemlje proizvode različite veličine donjeg veša, pa će ti možda trebati grudnjak koji je za broj manji ili veći nego što inače nosiš. Ali, tome probanje i služi, zar ne?

grudnjak 1 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka grudnjak 2 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka

Editors choice