Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Kada pomislimo na grudnjake i, generalno, donji veš, nekako su nam odmah u glavi “Viktorijini anđeli” i sva ona raskoš, luksuz i beskrajno zavodljivi komadi od čipke i štrasa. Ali, onda pogledamo ispod sopstvene majice i tamo zateknemo bezvezni grudnjak koji nosimo već sto godina, ali samo zato što nam jedini odgovara i što nam je jedni udoban. Pa, ako je tako, onda sigurno i ti imaš problem da odabereš savršeni grudnjak, ali zato smo tu mi da ti pomognemo u tome. Evo na šta bi trebalo da obratiš pažnju:

Mere

Mnoge od nas nose one grudnjake koji im se dopadaju i to u veličini koja im se dopada, a ne koja im zaista odgovara. Upravo zato ti tvoj grudnjak i nije potaman! Ono što bi trebalo da izmeriš jeste obim ispod grudi i obim grudi (kao na slikama), a merenje možeš obaviti u najobičnijem i najudobnijem grudnjaku koji nije push-up ili onaj koji umanjuje grudi. Osim toga, imaj na umu i to da različite zemlje proizvode različite veličine donjeg veša, pa će ti možda trebati grudnjak koji je za broj manji ili veći nego što inače nosiš. Ali, tome probanje i služi, zar ne?

grudnjak 1 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka grudnjak 2 Ultimativni vodič za odabir odgovarajućeg grudnjaka

Editors choice