Grupa imućnih persona, koje će biti prikazane u predstojećoj Showtime seriji pod nazivom Super Pumped, upravo je dodala još jednog preduzetnika. Tačnije, preduzetnicu u vidu Arianne Huffington, koosnivačice medija The Huffington Post i osnivačice i direktorke firme Thrive Global, koju će tumačiti Uma Thurman. Centrirana oko koosnivača i direktora komapnije Uber, Travisa Kalanicka, kog će igrati Jospeh Gordon-Levitt, serija će biti antologijska, pa će sa svakom novom sezonom prikazivati hronologiju nastanka, uspeha i ustoličenja velikih kompanija koje su pomerile granice biznisa i kulture.

Poznato je da je Arianna Huffingtona članica odbora nekoliko kompanija, uključujući Uber kom se priključila 2016. godine. Njeno prisustvo je Travisu Kalanicku neizmerno pomoglo, budući da mu je u velikoj meri bilo njeno razumevanje emocionalne inteligencije.

Zasnovana na bestseleru Mikea Isaaca, Super Pumped govori o najuspešnijoj i najdestruktivnijoj “ugroženoj vrsti” Silikonske doline – Uberu. Usmeravajući se na Kalanicka i njegovu ponekad tubrulentnu vezu sa mentorom Billom Gurleyjem, serija će predstaviti uzbudljivu vožnju transportne kompanije, ujedno ne štedeći uspone i padove Silikonske doline. Čak i usred radikalnih preokreta koji su nastali u globalnoj tehnološkoj prestonici, Uber se ističe i kao čudo i kao upozoravajuća priča, sa unutrašnjim i spoljašnjim bitkama koje su prožete nepredvidlivim posledicama.

Iz Showtimea su izjavili da su već duže vreme želeli da rade sa Umom, izrazivši oduševljenje što su u tome konačno uspeli. Oni smatraju da je Uma “savršena” za ulogu Arianne Huffington, u koju će “utisnuti kompleksnost, inteligenciju i magnetizam”. Autori veruju da će talentovani glumački ansambl uneti život u ovu uzbudljivu priču koja je definisala tokove kulture.

Comments