U toku ove godine se u velikoj meri polemisalo da li će se Kim Cattrall vratiti kao legendarna Samantha Jones u Sex and the City revival seriji pod nazivom And Just Like That. Ogroman broj njenih fanova širom sveta je bio ekstremno razočaran kad je saznao da to neće biti slučaj. Da, Kim Cattrall neće igrati u predstojećoj And Just Like That, a verujemo da to u izvesnoj meri ima veze sa razmiricama koje je imala sa koleginicom Sarahom Jessicom Parker. Ostale glumice kultne četvorke koje će reprizirati svoje uloge su, pored Parkerove (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte), pa će nam sigurno biti čudno da ih vidimo bez provokativne, samouverene Samanthe Jones. Šta je – tu je… Ne sumnjamo da je Kim imala dobar razlog zašto se nije priključila poduhvatu koji cela planeta nestrpljivo iščekuje.

Ipak, Kim neće ostati bez posla, jer smo saznali da će se priključiti sitkomu How I Met Your Father, spinoffu serije How I Met Your Mother. Glavna zvezda je Hilary Duff, a Kim će igrati njenu buduću verziju.

Kad je Hilary Duff još početkom septembra objavila novu fotografiju sa snimanja How I Met Your Father, fanovi su bili oduševljeni, vođeni nostalgijom prema kultnom sitkomu. Iako u budućoj seriji zapravo neće igrati nijedan lik iz originalne postave, velika pompa se digla oko predstojećeg spinoffa jer, voleli Hilary Duff ili ne, svi su radoznali da saznaju da li serija iole valja.

Hilary igra Sophie, ženu rešenu da pronađe ljubav u doba dejting aplikacija. Slično kao i Ted Mosby u How I Met Your Mother, Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca. Deleći svoje oduševljenje, Duff je na društvenim mrežama nedavno objavila nekoliko behind-the-scenes fotografija, kao što je ona sa probe čitanja glumačke ekipe. How I Met Your Father će ići sličnim koracima kao i njegov prethodnik, ali ažuriran u sadašnjosti, što će obradovati mnoge obožavaoce – kombinacija prošlosti i sadašnjosti uvek je dobar potez.

Comments