Dragi dnevniče,

Na pragu sam velikog otkrića. Znaš kako ti u poslednje vreme pišem o tome, kako je u Srbiji neka najezda riba kršina koje imaju stav da su najmanju ruku nedodirljive kao Penelope Kruz ili Nikolina Pišek. Neko vreme sam istraživao kako i zašto do toga dolazi, i shvatio da je nešto mnogo veće i ozbiljnije od jednostavnog umišljaja krševa da su neke ribetine. Mislio sam da su u pitanju postratne traume ili čak neka magija. Međutim stvar je vrlo realna. Koren problema je krajnje praktičan.

Ovo prevazilazi sve političke igre i tajne ratove. Toliko je to velika i sveobuhvatna strategija protivu srpskog naroda, da nisam siguran da li je mogu opisati jednostavnim rečima. I dolazi od koga drugog nego od Turaka.

Petsto godina su Turci silovali po Srbiji (tako kaže istorija koju smo napisali), i nemoguće da im se to nije osladilo. Kako ovo istražujem, tako shvatam da Turci nikada nisu prežalili nedostatak svih tih silovanja po Šumadiji. Dakle oni se rađaju sa genima koji žele oprašiti bilo šta srpsko.

Dugo su Turci razmatrali kako da se vrate sexu sa stanovnicama Balkanskog poluostrva. Jer još od Prvog balkanskog rata na ovamo, oni nemaju kvalitetnu priliku da nagnaju ništa pravoslavno.

Ratovali, uključivali se u sve antisrpske pokrete i posle skoro stotinu godina promenili su taktiku. Kao postali su fini. Prvo su malo doveli u red svoje primorje, počeli sa turističkim aranžmanima, postali jeftina turistička destinacija, a onda im je kao dar sa neba došao internet.

Odjednom gomile Turaka imaju pristup gomili Srpkinja. Naivno bi čovek rekao, “pa šta”. Međutim problem je u tome što njihova neumerena nedojebanost počinje ozbiljno da šteti srpskoj seksualnoj situaciji.

Evo kako. Putem ovakvih socijalnih mreža svaki krš u Srbiji zahvaljujući Turcima je odjednom postao “prfekt vuman” ili “bjutiful grl”. I pošto su u igri Ozran, Orhan, Abdul, Saib i svaki dan neki novi Turčin sa uvek istom frazom, sve Srpkinje su istripovale da se po njima merila antička lepota. I naravno digle su nos do neba.

Odjednom u njihovim glavama Orhan je postao jedan jako fin i pristojan Turčin, potpuno emancipovan koji bi im skinuo zvezde sa neba. Orhanova mama divno kuva i kad je kući može da skine feredžu. I ona je emancipovana, ali u kući. Orhanova sestra je potpuno emancipovana i urbana. Živi život kao i svaka evropska devojka. Zabavlja se sa Orahnovim drugom Ozranom još od dvanaeste godine. I dok Orhan i Ozran tebi dele komplimente ona je u kuhinji sa mamom. Kuva za njih dvanestoro. Mora da se zna neki red kod njih.

Inače Ozran je isto rekao da si lepa. Doduše to je rekao i Jovani iz Inđije, Maji iz Novog Sada, Jeleni, Mariji, Ceci, Jani, Nataliji i Ani iz Beograda. I one su bjutiful grl i prfekt vumans (kod njih se ne uči gramatika engleskog jezika).

Pošto su Ceca, Jana, Marija i Ana bile u vezi sa običnim Srbima, koji nisu mislili da su one prfekt vumans, sve četiri su lepo raskinule. One zalužuju nešto bolje od nekog tamo tipa koji ih samo voli, a ne obasipa ih besmislenim nezasluženim komplimentima. To što su zapuštene, ružne i neuredne kad nisu u provodu, ne smeta Orhanu i Ozranu, koji su videli njihove tek izvađene vruće slike iz fotošopa. Slike na kojima su našminkane i utegnute kao Lejdi Gaga u svojim spotovima. Dorađene kao Seka Aleksić za plakat.

Iako je jako fin, ali i emancipovan Orhan ima kameru i odmah predlaže da mu daš svoj Skajp, a dok ne dođe do strpitiza ako može neka nud pikčr. Zato što si ti prfekt vuman. I kad dobije nud pikčr kreće hvalospev o svakom reljefčiću celulita.

I tako Srpkinje postaju sve zapuštenije u stvarnosti, a sve kvalitetnije na slikama, i sve umišljenije i nedodirljivije. A muškarci u Srbiji više nemaju ni siguricu kada zagore, jer su im Orhani, Ozrani i slični upropastili to svojim besmislenim hvalospevima. Srbi postaju povučeni i odustaju od žena. Kad ne daju ove što su glupe i ni na šta ne liče, šta može da očekuje prosečan Radojica od onih što su iole pristojne.

Međutim tu nije kraj. To ne utiče samo na muškarce u Srbiji. I žene u Srbiji polako počinje da hvata panika, jer imaju osećaj da ih niko neće. Osim naravno dalekih i nedojebanih Orhana i Ozrana (jer se kod njih zna red), i onda se ili povlače u sebe ili navaljuju na prvog koji naiđe, a ne plaši se. Nekog ko zna za foru sa Turcima.

Da skratim. Opet nas jebe geografija, tromeđa. Granica Istoka i Zapada. S jedne strane Turci, sa druge liberalni kapitalizam i emancipacija.

I posle neko pita zašto u Srbiji vlada Bela kuga.

S obzirom da imam istu horoskopsku kombinaciju kao i Karađorđe, ostaje samo da mu citiram kuma “Braćo Srbi, eto mene, eto Vas”.

A posle idemo u lov na veštice, moj dnevniče.

Preuzeto iz: Besmislenog dnevnika jednog H8-era


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments