Želiš sve da imaš i ne shvataš zašto ne možeš sve što želiš da imaš sada, odmah i sve. U jurnjavi, ambiciji, žudnji, zaboravljaš da se stvari odvijaju nekim svojim redosledom, da dolaze onda kad si spremna, a ni tada ne dolaze sa garancijom o roku trajanja.

Želiš da imaš karijeru, da se provodiš, putuješ, da upoznaješ zanimljiv svet i ideš na viđena mesta, želiš da se udaš za muškarca svog života, da imaš decu i da kao supruga i majka budeš uspešna i svestrana, da te muž i deca obožavaju i da dotle budeš samostalna i tražena u svom poslu. Želiš ljubav, uspeh, dostojanstvo, uvaženost, zabavu, ispunjenost i smisao.

A stvari ne idu baš tako kako si zamislila. Karijera vozi, a pogrešni partneri se smenjuju. Zaljubiš se, pa se razočaraš. Pronađeš sebe u dubokom odnosu, zapostaviš sve ostalo, roditelji ti se razvedu, neka važna osoba u tvom životu naprasno umre, posao stagnira. Zašto? Kakvo je to iskušenje i zašto je tebi dodeljeno? Kakva je to karma, sudbina, čime si to zaslužila?

Umorna si od ulaganja, od nadanja, od jurnjave, od ambicije, od razočaranja, od tuge, emocije te vitlaju ukrug i potpuno si deozorijentisana.

blog 1 9 Umorna si i dezorijentisana? Vreme je da se fokusiraš na male stvari!
Comments