230525 SS23 SST2 AM 11 044 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Ako pratite trendove, onda znate da je athleisure potpuno osvojio svet mode! Sportski stil je postao ne samo “dozvoljen”, već i poželjan u svim prilikama i situacijama, a dizajneri poručuju da sebi priuštimo samo najbolje – vrhunsku udobnost uz maksimalne performanse!

Athleisure odražava promenu životnog stila u korak sa ubrzanom svakodnevicom i sve opuštenijim standardima odevanja. Tako su ove jeseni sportski komadi postali neizostavni deo naših autfita, dokazujući da aktivna garderoba može da se nosi na ove načine. Iako se helanke i patike oduvek povezuju sa teretanom i vežbanjem, athleisure stil je dokazao suprotno i može se reći da predstavlja više od prolaznog trenda! Poruka je jasna: mi zaslužujemo samo najbolje – ultimativni komfor uz postizanje efektnog izgleda!

S obzirom na to da je ove sezone sve usmereno na spoj sportskih odevnih komada, sa modernim obrtom i fokusom na udobnost, pravu inspiraciju za naše odevne kombinacije pronašli smo u kolekciji američkog brenda Under Armour. 

230526 SS23 PST1 WD 02 201 V4 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Under Armour kolekcija izrađena od najkvalitetnijih materijala

Prepoznatljive kreacije idu u korak sa svetskim trendovima, i donose moderan dizajn, koji inspiriše i nudi potpuno usavršene performanse. Under Armour linija garderobe i aksesoara izrađena je od najkvalitetnijih materijala koji se potpuno prilagođavaju našem telu, daju nam slobodu kretanja i podstiču na akciju. 

Zahvaljujući novim tehnološkim rešenjima, tkanine su posebno dizajnirane da pruže udobnost, te obezbeđuju pun opseg pokreta. Bilo da nosimo šortseve i majice na terenu ili pak želimo u helankama i jakni da dostignemo nove visine – uz Under Armour, zadovoljstvo izazova savladavanja će sada biti potpuno! 

030923 FW23 AMR OUTDOOR PERFORMANCE W MicrofleeceMaxxVest 0491 PRNT 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Under Armour kolekciju prate moderni krojevi

Tradicionalni kvalitet prate i moderni krojevi, inspirisani modom devedesetih, kada je brend Under Armour i nastao. U ovoj ultramodernoj kolekciji garderobe, potpuno su nas oduševili trendi Under Armour crop top dukserice i biciklistički šortsevi u crnoj boji i military printu – modeli koje možemo da nosimo od jutra do večeri, za sport, ali i sve vrste izlazaka.

Ove jeseni obožavamo da nosimo i Under Armour tople i mekane dukseve izrađene od debelog pamuka, kao i upečatljive prsluke od flisa – koji predstavljaju ultimativni hit sezone! Nadograđeni su elegantnim logotipom brenda Under Armour – jednostavnim monogramom sačinjenim od početnih slova imena. 

230611 FW23 Cogen TRN Meridian CS C02 00958 PRNT 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Under Armour patike za savladavanje svih prepreka

U kolekciji brenda Under Armour se posebno izdvajaju aksesoari koji nam pomažu da savladamo prepreke! Patike jednostavne siluete, nadograđene su mekanim i udobnim gornjištem, dok blago zaobljeni dizajn đona obezbeđuje dinamično hodanje bez napora i inspiriše nas na našu sledeću pobedu. Sa Under Armour aksesoarima, uvek pozitivno pristupamo izazovima i nikada ne odustajemo! Bilo da se krećemo, trčimo ili hodamo – uvek smo usmereni na cilj i još bolje rezultate!

230526 SS23 PST1 WD 04 098 V4 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Globalni Under Armour sajt je stigao u Srbiju

Globalna Under Armour prodavnica od sada je dostupna i u Srbiji! Na internet UnderArmour.rs čeka vas fenomenalna kolekcija dukseva, trenerki, helanki, patika i propratne sportske opreme, koju od sada možete kupovati iz udobnosti svog doma ili bilo kog drugog mesta sa pristupom internetu.

230718 FW23 Q4 Baselayer M GHL CG 0172 SCRN 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!
230718 FW23 Q4 Baselayer M GHL CG 1066 SCRN 2 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!
logo 1 Athleisure stil je osvojio modnu industriju   a ove stylish komade želimo odmah u svom ormaru!

Celu kolekciju možete pogledati na zvaničnom sajtu brenda Under Armour, kao i na Facebook profilu.

Comments