Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

Na osnovu višegodišnjeg testiranja i istraživanja potreba žena sportista širom sveta, adidas je ove godine dizajnirao patike za trčanje namenjene isključivo ženama – PureBOOST X, koje su sada dostupne i u zavodljivoj “Rey Red“ boji. U njima će do novih rekorda i medalja uskoro krenuti mnoge atletičarke, a jedna od sportistkinja koja će predstaviti novu patiku je i teniserka Simona Halep.

FW16 adidas PureBoostX 2 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

I dok je većina ženskih trkačkih patika prilagođena verzija muških modela, ove unikatne patike su specijalno osmišljene samo za žene, nastale kao spoj visokih performansi i visoke mode. Elegantna silueta PureBOOST X modela prati liniju stopala, a BOOST pena napravljena od više hiljada jedinstvenih energetskih kapsula pruža dodatnu energiju čineći trčanje najboljim načinom ostajanja u formi. PureBoost X ima inovativan deo, savitljiv središnji luk koji obezbeđuje potpuno novi izgled i osećaj prilikom trčanja. Prilagodljiv mrežasti materijal obavija sredinu stopala kako bi ono izgledalo manje i ujedno pruža osećaj podrške tokom trčanja. Rastegljiv mrežasti materijal gornjišta, luk ispod sredine stopala i sistem zatvorenog pertlanja, obezbeđuju potpuno prianjanje patike uz stopalo. Prilagodljiva površina đona je dizajnirana tako da dozvoljava fleksibilnost u svakom trenutku, omogućavajući stopalu da zadrži prirodnost pokreta.

FW16 adidas PureBoostX 3 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 7 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 9 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

PureBOOST X predstavlja model koji je sinergija inovacija i stila osmišljen tako da odgovori na sve zahteve sportiskinja, a novi model moguće je pronaći u adidas brend radnjama u TC Ušće i Delta City.

Editors choice