Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Na osnovu višegodišnjeg testiranja i istraživanja potreba žena sportista širom sveta, adidas je ove godine dizajnirao patike za trčanje namenjene isključivo ženama – PureBOOST X, koje su sada dostupne i u zavodljivoj “Rey Red“ boji. U njima će do novih rekorda i medalja uskoro krenuti mnoge atletičarke, a jedna od sportistkinja koja će predstaviti novu patiku je i teniserka Simona Halep.

FW16 adidas PureBoostX 2 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

I dok je većina ženskih trkačkih patika prilagođena verzija muških modela, ove unikatne patike su specijalno osmišljene samo za žene, nastale kao spoj visokih performansi i visoke mode. Elegantna silueta PureBOOST X modela prati liniju stopala, a BOOST pena napravljena od više hiljada jedinstvenih energetskih kapsula pruža dodatnu energiju čineći trčanje najboljim načinom ostajanja u formi. PureBoost X ima inovativan deo, savitljiv središnji luk koji obezbeđuje potpuno novi izgled i osećaj prilikom trčanja. Prilagodljiv mrežasti materijal obavija sredinu stopala kako bi ono izgledalo manje i ujedno pruža osećaj podrške tokom trčanja. Rastegljiv mrežasti materijal gornjišta, luk ispod sredine stopala i sistem zatvorenog pertlanja, obezbeđuju potpuno prianjanje patike uz stopalo. Prilagodljiva površina đona je dizajnirana tako da dozvoljava fleksibilnost u svakom trenutku, omogućavajući stopalu da zadrži prirodnost pokreta.

FW16 adidas PureBoostX 3 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 7 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 9 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

PureBOOST X predstavlja model koji je sinergija inovacija i stila osmišljen tako da odgovori na sve zahteve sportiskinja, a novi model moguće je pronaći u adidas brend radnjama u TC Ušće i Delta City.

Editors choice