Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

Na osnovu višegodišnjeg testiranja i istraživanja potreba žena sportista širom sveta, adidas je ove godine dizajnirao patike za trčanje namenjene isključivo ženama – PureBOOST X, koje su sada dostupne i u zavodljivoj “Rey Red“ boji. U njima će do novih rekorda i medalja uskoro krenuti mnoge atletičarke, a jedna od sportistkinja koja će predstaviti novu patiku je i teniserka Simona Halep.

FW16 adidas PureBoostX 2 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

I dok je većina ženskih trkačkih patika prilagođena verzija muških modela, ove unikatne patike su specijalno osmišljene samo za žene, nastale kao spoj visokih performansi i visoke mode. Elegantna silueta PureBOOST X modela prati liniju stopala, a BOOST pena napravljena od više hiljada jedinstvenih energetskih kapsula pruža dodatnu energiju čineći trčanje najboljim načinom ostajanja u formi. PureBoost X ima inovativan deo, savitljiv središnji luk koji obezbeđuje potpuno novi izgled i osećaj prilikom trčanja. Prilagodljiv mrežasti materijal obavija sredinu stopala kako bi ono izgledalo manje i ujedno pruža osećaj podrške tokom trčanja. Rastegljiv mrežasti materijal gornjišta, luk ispod sredine stopala i sistem zatvorenog pertlanja, obezbeđuju potpuno prianjanje patike uz stopalo. Prilagodljiva površina đona je dizajnirana tako da dozvoljava fleksibilnost u svakom trenutku, omogućavajući stopalu da zadrži prirodnost pokreta.

FW16 adidas PureBoostX 3 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 7 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X FW16 adidas PureBoostX 9 Unikatne patike samo za žene   adidas PureBOOST X

PureBOOST X predstavlja model koji je sinergija inovacija i stila osmišljen tako da odgovori na sve zahteve sportiskinja, a novi model moguće je pronaći u adidas brend radnjama u TC Ušće i Delta City.

Editors choice