Nemojte da pogrešite odmah. Nije rezervisano samo za žene. Mada, u najlepšem kontekstu, svaka žena bi trebalo da je u stanju da prikaže svoju unutrašnju kurvu u najboljem svetlu – crvenom, sa crnim podvezicama, čipkama, štiklama i poročnim ponašanjem uz to. Naravno, niko drugi osim njega ne treba da zna za nju, taman posla. Prohisterisaće ako vaša kurva proviri iz vaših očiju i krene da flertuje sa nekim. Samo, ako već gajite unutrašnju kurvu, umećete da se njome služite, a da vas ne uhvate.

Kurva se prodaje. To joj je posao. Ili barem, hobi. Ona ume da izračuna koliko vredi njena pažnja i angažman. Da izvuče najbolje za sebe. Da promeni cilj, ne menjajući način.

Kurva visokog stila prodaje samo sebe.

Kurva seljačka prodaje sve oko sebe.

Ali tu već govorimo o legitimnim kurvama, a ne unutrašnjim.

Ove druge umeju da vas iznenade, jer niste ni znali da se kriju u vama. Neko je pritisnuo pravi okidač i eto nje, zainteresovane za najbolju ponudu. I za ometanje konkurencije. Ona je spremna da bude ono što situacija zahteva od nje.

sexy women lingerie f38429 Unutrašnja kurva

Kurva visokog stila prodaje samo sebe

Korisno je imati unutrašnju kurvu koja može da preuzme kad treba, ili bar da vam šapne po neki savet.

Ali, držimo se prvobitne asocijacije.

Unutrašnjoj kurvi je mesto u krevetu. Na radost i veselje njenog muškarca. Ona je tu kad je njemu potrebno da se opusti i da dobije poseban tretman, raspolaže opremom i trikovima, ume da dominira ili da se potčini, da odigra onako kako raspoloženje zahteva.

A možda posle ume i da naplati.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments