Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Da li ste znali da godišnje gotovo 1600 žena izgubi bitku sa rakom dojke, dok svake godine blizu 4000 žena u našoj zemlji oboli?

A da li ste znali da je, otkriven na vreme, rak dojke izlečiv u preko 90% slučajeva?

Ove godine Avon obeležava početak Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke besplatnim koncertom Aleksandre Radović, 6. oktobra u 17 časova na platou kod krsta u Kragujevcu.

Avon je još 2004. godine pokrenuo akciju za borbu protiv raka dojke. Uz pomoć mnogobrojnih Avon Dama, Avon prikuplja sredstva za donaciju prodajom proizvoda sa ružičastom vrpcom, od kojih је celokupan bruto profit namenjen nabavci najsavremenije medicinske opreme i podršci programima koji podižu svest, edukuju i pružaju podršku ženama u borbi protiv raka dojke.

Ove godine, najbolje rezultate u prikupljanju sredstava ostvarile su Avon Dame iz Kragujevca i na taj način pokazale svoju posvećenost ovom važnom ženskom pitanju. Za obeležavanje njihovog uspeha, kompanija Avon omogućila je koncert Aleksandre Radović u kojem će moći da uživa ceo grad. Pored muzike, posetioci će od 16 časova da uživaju i u porodičnim aktivnostima kao što su dečiji kutak, kutak za dame i humanitarni bazar.

Aleksandra Radovic #UpaliRozeSvetlo: Besplatan koncert Aleksandre Radović

Pod okvirom velike globalne kampanje “Upali roze svetlo”, po kojoj je ovaj koncert i dobio ime, Kragujevac će biti simbolično osvetljen roze svetlom – i tako rasvetliti sve nejasnoće kada je u pitanju svest o raku dojke. Posetioci su pozvani da obuku svoju omiljenu roze odevnu kombinaciju, da dođu sa svojim dragim osobama uživaju u muzici, podrže obolele žene i podsete sebe, a i druge na značaj redovnih pregleda.

Kompanija Avon ugostiće i predstavnice Ženskog centra Diva, udruženja koje pruža podršku ženama obolelim i lečenim od karcinoma, kao i predstavnice Savetovališta za žene obolele od raka dojke kojima je namenjena sledeća donacija u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke. Prikupljanju sredstava za realizaciju projekta “Tu smo za vas”, koji je Savetovalište za žene obolele od raka dojke pokrenulo sa ciljem da pruži podršku za bolji oporavak ženama obolelim od raka dojke, svako se može uključiti poručivanjem humanitarnih proizvoda.

Pridružite nam se u borbi za život. Da nijedna žena ne bude u mraku – #UpaliRozeSvetlo!

Editors choice