Ako vas zanimaju ljubavni odnosi uglađenih Devica sa ostalim horoskopskim znacima, ali i sa drugim Devicama pročitajte nastavak. Danas vam otkrivamo sve pojedinosti. Spremite se za ovonedeljni ljubavni uporedni horoskop!

Devica i Devica

Ova kombinacija bi zaista mogla da bude sjajna! Dve Device mogu funkcionisati besprekorno. One će biti srećne i nikada im neće biti dosadno, one čak i ne poznaju tu reč! Device se uvek zabavljaju u svom malom svetu i posebno će biti oduševljene ako to mogu da rade sa još jednom Devicom koja će ih razumeti. Njima je bitno da budu spokojne i da ne diraju druge.

Devica i Vaga

Ovo je još jedna veza koja ima dobar izgled da uspe, zapravo, vrlo dobar. Vaga će potpuno razumeti Devicine potrebe za nekom vrstom perfekcije, jer Vage su te koje teže skladu i ravnoteži. Ova dva znaka će se međusobno dopunjavati i činiti sve da budu mirni i spokojni, sa što manje briga. Sve poslove će obavljati zajedno i jedno drugom maksimalno pomagati.

horoskop1 min Uporedni ljubavni horoskop: Devica

Devica i Škorpija

Vrlo je interesantno i možda niste očekivali, ali Device i Škorpije su mnogo sličnije po prirodi nego što to ljudi misle. Njihov ljubavni odnos bi i te kako mogao da uspe. Bilo bi tu mesta za dosta ljubavi i harmonije. Doduše, temperamentna priroda Škorpije bi mogla često da remeti navike Device, što bi na kraju rezultiralo time da se Devica samo još više veže za Škorpiju.

Devica i Strelac

Ova kombinacija je prilično loša, odmah da kažemo! Devica i Strelac su po prirodi veoma različiti skoro u svemu, tako da bi eventualno bila moguća samo seksualna privlačnost, ali komunikacija na duže staze je teško ostvariva. Ova dva znaka ne trpe jedno drugog kada su duže vremena zajedno, i to je problem za ovakav spoj.

Comments