Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

U ljubavi Jarac se retko zaljubljuje tek tako. U njegovoj ljubavi preovladavaju mera, oprez i razum. Dugo mogu živeti kao samci i asketi, ali kada nađu pravog partnera postaju vrlo strastveni i maju jako razvijen smisao za porodicu. Ako vam se dopada neki Jarac spremite se na dugo osvajanje! Spolja deluju hladno dok se u njima krije erupcija strastvenosti. Odnos Jarca sa drugim horoskopskim znacima je vrlo kompleksan pa pogledajte sa kojima se najbolje slaže.

Jarac i Jarac

Ovo je jedna sigurna i čvrsta veza, konstruktivna i razumna. Za ovakvu vezu teško da možemo i zamisliti da postoji, a ako i postoji onda je to veza u kojoj partneri sve skrivaju od drugih. Možemo smatrati ovu vezu i zanosnom, ali čini nam se da je bolje da se u odnos dva ljudska bića unese i malo maštovitosti, koja nedostaje osobama rođenim u ovom znaku.

 Jarac i Vodolija

Ovo nije odnos koji partnerima može da pruži zadovoljstvo i nije ga lako održati. Oba znaka su sa izraženom crtom otvorenosti, nezavisnosti i odanosti svom karakteru. Vodolija je mnogo promenljivija od tvrdoglavog Jarca, čija česta nepopustljivost prema svemu može da oteža moguće zbližavanje ove dve osobe.

Pariz1 Uporedni ljubavni horoskop: Jarac

Jarac i Ribe

Za ovu vezu možemo reći da može biti veoma plodna zajednica,mada su ova dva znaka potpuno različita. Riba bi s vremena na vrema rekla: “Ruga mi se, ne poklanja mi dovoljno pažnje”, a Jarac bi na to odgovorio: “Nikad mi ne odgovara na postavljena pitanja, i stalno pokušava da mi isklizne iz ruku, jednom rečju,njoj nije stalo do mene”. Ribe su fluidan i prilagodljiv znak, dok Jarac stalno pokušava da održi nepromenjen odnos u porodici i uvek bira siguran put.

Comments