Tvrdoglavi i ponosni, Ovnovi su horoskopski znak sa kojim je lako funkcionisati u ljubavnoj vezi, samo ako znate kako da se postavite i ophodite prema njima. Pogledajte kako se Ovnovi slažu sa Ovnovima, ali i sa ostalim horoskopskim znakovima.

Ovan i Ovan

Ako na vreme odluče ko je u ovoj vezi dominantniji, to može biti harmonična i skladna zajednica. Veza Ovna sa Ovnom puna je uzbuđenja i odanosti, mada se, gotovo uvek, dešava da je jedan od partnera u superiornijem položaju.

ovan i ostali horoskopski znaci 1 Uporedni ljubavni horoskop: Ovan

Ovan i Bik

Pošto su u pitanju dve tvrdoglave i jake ličnosti, ovakva veza obećava i daje veliku nadu za uspeh, naročito u situacijama u kojima je žena rođena u znaku Bika. Bik koji želi materijalnu sigurnost, ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikada neće oprostiti poraz, a likovati kada izađe kao pobednik. Svojim ponašanjem, Ovan će stalno povređivati ponos i dostojanstvo Bika, pa će između njih s vremena na vreme sevati varnice i dolaziće do svađa.

Ovan i Blizanac

Ako je žena u znaku Ovna, ovakva veza bi mogla da uspe, jer ni jedna ni druga strana ne vole da im se prigovara, iako su svađe između ova dva znaka česte. Ovan i Blizanac, koji su poznati po tome da vole materijalnu sigurnost i skloni su materijalnom, u ovakvoj vezi nalaze punu satisfakciju, pa postoji veliki izgledi da će njihov život proći u miru i harmoniji.

Comments