Riba je vodeni znak i kao takve odlikuju se empatičnošću i izraženim emocionalnim kapacitetom. Kao i Rak i Škorpija, osobe rođene u ovom znaku su često dublje nego ostali i teže da uzmu u obzir i neobjašnjive stvari koje život nosi kako bi se osećale srećno i ispunjeno. Reč je osobi koja deluje hipersenzitivno, velo emotivno i preosetljivo. Riba imaju izuzetno razvijenu i bogatu maštu, tako da svet oko sebe uglavnom doživljavaju i vide na krajnje subjektivan način i u skladu sa svojim unutrašnjim ili emotivnim i duševnim potrebama.

Kada je ljubav u pitanju ove nedelje pogledajte kako su zvezvde uticale na slaganje ili neslaganje sa ostalim horoskopskim znacima.

Riba i Riba

Ove dve sanjalice, uvek u oblacima, nemaju nikakvog dara ni interesovanja za praktične životne obaveze. Njima je potrebna materijalna pomoć da bi bili u stanju da žive. Ova veza nema mnogo izgleda za uspeh, jer će ovde, osim ljubavi, sve nedostajati.

Riba i Ovan

I pored toga što Ovan smatra da su Ribe velike sanjalice, suviše spore, promenljive, kolebljive i neverne i  da ih nikada ne mogu razumeti, u ovakvoj zajednici će upravo ta privlačnost suprotnosti doneti harmonične odnose. Veza Ovna s Ribama može potrajati duže vreme i Ovan nikada neće biti odgovoran za raskid.

Sesir3 Uporedni ljubavni horoskop: Riba

Riba i Bik

Prijateljstvo i ljubavna veza su ovde veoma čvrsti, dok između ova dva znaka ima veoma malo intelektualne privlačnosti. Temeljitost i materijalistički pogledi Bika mogu privući Ribe. To će im pružiti sigurnost i garanciju za udoban život,međutim, isto tako, zdrav razum i praktičnost Bika ponekad iritiraju Ribe. Ambicije Ribe Bik je u stanju da prizemlji i učini ih praktičnijim,tj. ovozemaljskim.

Riba i Blizanci

Ovo je retka i neharmonična kombinacija dva Sunčeva znaka Zodijaka, jedan vazdušni, a drugi vodeni. Jedan brz, inteligentan, praktičan, drugi haotičan i mističan. Oba znaka su promenljiva. Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod Ribe su osećanja promenljiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno, a sjediniti ih može jedino pusto ostrvo.

Comments