Škorpije su strastvene, prodorne i odlučne. Istina im je na prvom mestu i znajte da nikako ne možete da ih slažete, jer, saznaće. Iako su često zatvorene i ne pokazuju emocije, u dubini duše Škorpija dešavaju se velike stvari. Ovom horoskopskom znaku su osećanja jako važna, ali ih pokazuju na drugačiji način nego ostali. Senzualne su, strastvene, intimnost im je jako važna, a kada se jenom zaljube, ne odustaju lako od svog partnera.

U nastavku saznajte kako se Škorpije slažu sa drugim znacima.

Škorpija i Škorpija

Veza između dve Škorpije je i te kako moguća i čak, biće zasnovana na višim, mističnim i duhovnim sferama. Pošto je ovom znaku poverenje jako važno, ono se mora ostvariti ne rečima, već samo i isključivo delima – pokretima, pogledom, telepatijom. Dve Škorpije se u vezi obično sklanjaju u svoj svet, ali to i nije tako idealno i romantično kako zvuči. U ovoj vezi biće mnogo sukoba, posesivnosti i ljubomore, pa je vrlo moguće da neće potrajati. U najgorem slučaju, nakon kratke, ali intenzivne veze, ostaje uglavnom mržnja.

Škorpija i Strelac

Oba znaka su hrabra po prirodi i zato će lako rešavati sve prepreke. Ipak, kao i kod kombinacije dve Škorpije, i ovde ima previše emocija i strasti, a samim tim i sukoba, svađa i rasprava, a Strelac nema dovoljno snage da pobedi Škorpiju.

skorpija2 Uporedni ljubavni horoskop: Škorpija

Škorpija i Jarac

Ova dva znaka su dobar par i njihova veza je jako harmonična. Škorpija i Jarac su međusobno slični i zbog toga se tako dobro i slažu i dopunjuju. Naročito je dobra kombinacija muškarca Jarca i žene Škorpije koja svog partnera u potpunosti uzima po svoje. Jarac u Škorpiju gleda kao u Boga, dok Škorpija u Jarcu vidi stalnost i poverenje koji su joj jako važni.

Škorpija i Vodolija

Ako je žena Škorpija, a Vodolija muškarac, on će biti očaran i oduševljen njenom pojavom koja će jako delovati na sva njegova čula. Vodolija u Škorpiji vidi ženu sa kojom će moći da doživi sve svoje maštarije. Ako je muškarac Škorpija, a žena Vodolija, osim burnog seksualnog života, ovi partneri su i dobri prijatelji, cene se i poštuju.

Comments