Vage vole da sve drže pod kontrolom, uvek preuzimaju inicijativu i nikako ne podnose samoću. Ljubav, veze i partnerstvo u svakom smislu su im jako važni. Sa obzirom na to da je svim osobama rođenim u ovom znaku jedan od prioriteta pronaći savršenog partnera, evo male pomoći – saznajte kako se Vaga slaže sa ostalim horoskopskim znacima.

Vaga i Vaga

Ovo nije dobra kombinacija, jer će u vezi vladati “mrtvilo” kada je reč o osvajanju i napretku samog odnosa. Ipak, moguće je da će veza biti puna zabave i mira. Partneri će se truditi da izbegnu sve moguće svađe i rasprave i jako će voditi računa o sreći i zadovoljstvu onog drugog.

Vaga i Škorpija

Ljubomorne scene i posesivnost obeležiće ovu vezu, naravno, zbog Škorpije. Vaga će lako zavesti Škorpiju, ali s obzirom na to da je jako nestalna u vezama, Škorpija će često sumnjati u njenu ljubav. Ako Škorpija savlada svoju posesivnost, a Vaga ozbiljnije shvati njihovu vezu, ljubav između ova dva znaka je moguća.

vaga1 Uporedni ljubavni horoskop: Vaga

Vaga i Strelac

Ova veza može biti uspešna ako Vaga uspe da razume Strelčevu želju za slobodom, a Strelac njenu potrebu za zajedničkim učešćem u svim aktivnostima. Ova dva znaka mogu biti dobar spoj ako svako iz sebe izvuče ono najbolje i stvori harmoničnu celinu. U tom slučaju, vaga daje svoju emotivnost, a Strelac materijalno bogatstvo.

Vaga i Jarac

Ovi znaci jako teško funkcionišu zajedno. Hladnoća, egoizam, tvrdokornost Jarca su baš one osobine koje lepa, tolerantna, velikodušna Vaga ne podnosi. Jarcu je potrebna stabilnost u odnosu koju Vaga često nema, a nisu mu toliko bitne emocije koja ona može da pruži.

Comments